Hogyan vegyem rá szüleimet, hogy kicseréljék a gumit?
Már szakad a hó, de még mindig 4 évszakos gumi van rajta. Igen tudom ez jó minden évszakra, de a miénk nem. Nagyon kopott mind a 4, már tavaly télen is az volt, hogy bejegesedett az utcánkba az út, és csúszott az autó. Apám meg eléggé fürgén vezet nyáron pedig már fékezésnél vagy gázadásnál is észrevenni, hogy nem az igazi. Félek attól is hogy defektet kap valamelyik gumi, így én nem is nagyon vezetem. Mondtam nekik, hogy vagy vesznek 4 gumit vagy elrakjuk szépen télre a kocsit, de egyik opció se jó nekik.
Nyilván vehetnék én is, de sajnos nincs munkahelyem, így én ezt nem tudom megtenni.
18/f
"Mondtam nekik, hogy vagy vesznek 4 gumit vagy elrakjuk szépen télre a kocsit, de egyik opció se jó nekik."
Aztán mióta a te jogod eldonteni, hogy ők mit vesznek q saját pénzekből és mit nem? Ha ilyen nagyfiú vagy, akkor menj szépen dolgozni és vegyél te új gumikat
Beszélj még egyszer velük, de ne ilyen főnökösködően, hanem fejtsd ki az aggódalmaidat, hogy ez nagyon balesetveszélyes és meg is hallhatnak vagy lerokkanhatnak és te ezt nem szeretnéd.
Ha ez után sem térnek észhez, engedd el a témát.
Nos, a gumikat valóban le kéne cserélni, de ez, hogy "Mondtam nekik, hogy vagy vesznek 4 gumit vagy elrakjuk szépen télre a kocsit, de egyik opció se jó nekik."
Mégis kinek hiszed magad 18 évesen? :D Vagy tán tied az autó? ANyád/apád nem rakott helyre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!