Nem veszed föl a kesztyűt és nem állsz le vitázni, így a másik fél csak magába beszélhet. Előbb-utóbb megúnja.
Más a hozzáállás, ha függőségben vagy (pl. mama-hotel, vagy apuka nyomja a zsebpénzt)
Ebben az esetben lenyeled ezt a békát................
2023. nov. 14. 14:32
12/19 anonim válasza:
Járj busszal...az fixen dizeles😆.
Viccen kívül ne foglalkozz velük, olyat veszel amilyet akarsz.
2023. nov. 14. 22:16
13/19 anonim válasza:
Felnőtt vagy és saját amgad ekrested meg a rá a pénzt?
2023. nov. 14. 22:52
14/19 anonim válasza:
#13.
Te utdsz erndesen amgyarúl?
2023. nov. 15. 08:00
15/19 anonim válasza:
Nem az a lényeg hogy első autó, hanem hogy mire fogod használni. Ez dönti el kinek van igaza.
2023. nov. 15. 12:10
16/19 anonim válasza:
#9: te teljesen hülye vagy, meat rideoljad inkabb kussban tovább az elektromosat a 4keréken guruló iPhoneodban minthogy mégegyszer kommentelj
Kérdező: Ha hosszabb utakra használnád majd. akkor a dízel gazdaságosabb, ha városban rohangálósnak akkor pedig benzin. A dízelnek nem tesz annyira jót ha nincs ideje felmelegedni a motornak és úgy terhelik.
2023. nov. 15. 14:01
17/19 anonim válasza:
14: Ne zavarjon hogy nem nyelvtanórán vagy.
2023. nov. 15. 21:19
18/19 anonim válasza:
Mert apád biztosan jót akar neked mint én is a fiamnak és nem akar folyton arra kölcsön adni és azt hallgatni hogy már megint behányt az a diesel autó.
2023. nov. 21. 00:31
19/19 anonim válasza:
Mire használnád az autót és mekkora távra . Amíg nem mész napi szinten 150-200km-t addig nincs értelmes a dizelnek tudom a Tdi meg a Somke & Charm a menő . Személy szerint nekem munkám miatt a dizel lenne az igazi , de akkor veszek dízelt , hogy ha a p.na kelepel inkább vettem egy 3.6 v6 szivo benzint jobb buli a sok henger benzin mint a kevés henger Tdi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!