Szülők! Mit szólnátok ha a fiatok szeretne kimenni a francia idegenlégióba?
Egy nagyon jó barátom fia szintén kiment, sőt még a kötelezőn felül rá is húzott 2 évet.
Nem örült neki a család, elbeszélgettek vele, megpróbálták észérvekkel meggyőzni. De amikor látszott, hogy hajthatatlan és mindenképp menni fog akkor belenyugodtak, és támogatták az előkészületekben ahogy csak tudták, meg akkor is amikor már kint volt.
A rendszeres kapcsolattartás sokat jelentett mindenkinek, a srác is érezte, hogy ott van a család azért mögötte.
Mondd neki, hogy Call of duty-n felnőtt nyomikat nem vesznek be.
Ha ez sem elég, mutass neki pár cenzúrázatlan videót a telegramról, ahol premier plánban mutatják, hogy hogyan döglenek meg a katonák a fronton, hogy szakadnak le a végtagjaik és hogy lóg a belük.
Vannak kiknek sikerült ott szèp karriert befutni..bàr nagyon keveseknek
Unokatestvèrem,2cimboràm megjàrtàk
A cimboràk 6èv utàn otthagytàk ès rendben egèszsègesen èrtek haza az unokatesom 14-16èv utàn “megkattant”elszökött megfogtàk ès börtön helyett elmegyògyiban volt èvekig talàn 5x ha láttam az embert meg amit tudok ròla a lègiò elôtt komoly eredmènyeket èrt el több küzdôsportban
Megjàrta a szlàv hàborùt
Testôrvolt utànna ment a lègiòba
1x talàlkoztam vele(a faterom temetèsèn) a lègiò utàn mikor kiengedtèk a gyògyibol hàttt messzirôl làtszik rajta hogy tönkrement agyilag szellemileg teljesen…
Na de ami biztos
Nyelv nèlkül 100x nehezebb lesz
Nekem aztmondta a 2cimbi hogy ahànyszor nem èrtettèk/èrtettèk meg magukat annyiszor kaptak verèst is megvonàst is
Nameg rohadtul agyb@szò feladatokat…
Ha menniakar akkor rohadtul feküdjön rà a franciàra
Sokkal könnyebblesz
Elgondolkodnék azon, hogy mit rontottam el azalatt a bizonyos 18 év alatt, amíg lehetőségem volt úgy nevelni a gyerekemet, hogy felnőttként felelősségteljes döntéseket tudjon hozni.
Nyílván, aki ilyet fontolgat, az vagy a pénzhajhászás miatt menne ki, vagy az erőfitogtatás miatt pl.: egy trauma feldolgozása kapcsán.
Tehát a szülő vagy nem támogatta a gyerekét abban, hogy jólfizető szakmát tanuljon, vagy nem volt meg gyerekként sem az anyagai biztonság, vagy az érzelmi biztonság nem volt meg.
Szóval nem lebeszélni kell a gyereket az idegenlégióról, hanem felderíteni annak az okát, hogy miért is akar kimenni és kockáztatni az életét. A gyökerénél kell kezelni a problémát és megszüntetni az okokat. Nem a következményen siránkozni, mert sajnos lebeszélni úgysem lehet, maximum érzelmileg zsarolni, de az csak olaj a tűzre!
5vagyok
Nàlam olyan helyen van ez a lègiòs dolog hogy
Ha minden kötèl szakadt utolsò szalmaszàlnak marad a lègiò
Màr jòpàr ève sinen az èletem..de ki tudja milehet a jövôben ès ha minden híd felèg na meg fizikailag bírom akkor ott mindig vàrnak..
Szòval èn ha szülô lennèk akkor belevernèm a gyerek fejèbe hogy az csak egy utolsò utàni esetben menjen el lègiòsnak amikor màt semmi veszitenivalòja nincs a sajàt èletèn kívûl…
Nekem szüleim nincsennek
Volt egy rossz korszakom ami pàrève zárult le azòta a baràtnômmel élek ô az egyetlen szemèly ami hatàssa van ràm ès tudom hogy nem egyedül vagyok most… ha lesz majd gyerek akkor meg plàne..de ha tènyleg minden besz@ròdik az èletben..akkor inkàbb emegyek lègiòba mintsem azt csinàljam amit koràbban..sokkal több hasznàt veszik ott nekem mint a “koràbbi èletem”
Simán hülyének nézném. A pénz nem olyan jó. Állampolgárságot és nyugdíjat nem fog kapni, mert az csak a 15. év után jár.
Amit támogatnék, az idehaza a sereg, majd a katonai hírszerzés. Utána 40 évesen nyugdíj és pihi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!