Normális ha én ezért haragszok anyámra?
Oké hogy nem veti fel őket a pénz, de az egészségügyi ellátás ilyen problémák esetén TB alapon működik és már attól sem kell félni, hogy hálapénz nélkül majd leszarják, mivel illegális pénzt elfogadnia az orvosnak. (Tudom-tudom, mai napig megoldják, de ezzel nagyon sokat kockáztatnak.)
Nem lehet hogy ezeket a problémákat kicsit túljátssza, mert szereti sajnáltatni magát? Értem én ezalatt pl. a talpfájást. Csak azért merem ezt kérdezni, mert Anyukám egy barátnőjének 3!!! éve begyulladt a lába és hiába gyógyult meg 1 hónap alatt, mai napig ezt fújja és kihasználja a helyzetet. Értsd: furikázzák mindenhova, ismerősei vásárolnak be helyette...ennek ellenére a szerinte halálosan beteg lábával órákat kapál a kertben tűző napon.
Nos, ebben az esetben nem tudom mi a teendő. Én is dühös lennék, mert aggódnék az egészsége miatt és bosszantana, hogy nem tesz érte semmit csak tűr és annyi idő bőven elég is ahhoz, hogy akár rosszabbodjon a helyzet.
A szép szóra ahogy látom nem hallgat, kényszeríteni pedig nem lehet.
Nekem Dédim volt ilyen, azonban ott Anyukám kijátszotta a "tudta nélkül kihívom a háziorvost" kártyát...de ez már nem ma volt. Most már nem így működnek a dolgok.
"" hány éve is tetszik használni a lábát? " 78... " akkor mit akar? " Ennyi volt.."
De remélem, ezzel nem azt akarod mondani, hogy normális, ha csak ennyi történik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!