Mit csinálhatnék?
Tényleg keress más pasit
(Egy mozaik családos anyuka)
23 évesen életed virágjában vagy. Akárhol találsz pasit, és kell is mert:
1. A mindent ráhagyna, az nem nevelés. Ilyent az tesz, aki leszarja a gyereket vagy semmi ideje rá (akkor minek vállalta, minek állt össze egy olyan nővel). Kell neked ilyen "férfi"?
2. Ez kikerülhetetlen, elháríthatatlan konfliktusforrás lesz. Előbb csak a pasi gyerekével, utána a közösekkel is.
43F
Én nagyon sajnálom, hogy önbizalomhiányod van és nem szereted magad semennyire sem. Miért gondolod, hogy nem fogsz találni mást, aki neadj isten szeretni is fog, nem bébicsősznek fog tartani?
De ez pszichoterápia sajnos. Nem látod a valóságot.
Szerintem a csávó nem akar tartásdijat fizetni az exnek. Ha az exfeleség alkalmatlan lenne, akkor azonnal elvették volna a gyereket tőle. De a kérdező azt írta, hogy "Még nem ő neveli, de lassan az övé lesz a felügyeletijog."
Szerintem itt nem az anya alkalmatlansága a fő ok, hanem a pasas szarrágása. És most, hogy talált egy naiv kishülyét, aki ingyen bébiszitter és még dug is vele, meg főz-mos-takarít, hurrá, elinditjuk a felügyeleti jog és gyermekelhelyezési pert.
Szerintem itt erről van szó.
Kérdező, menekülj.
MENEKÜLJ!!!!
Bocs, hogy ezt írom, de menekülj! A fejemet teszem rá, hogy sem a pasitól, sem a gyerektől nem fogod visszakapni azt az energiát, áldozatot, amit most beleteszel. Ingyen cselédnek, bébicsősznek kellesz. Ha beleragadsz ebbe a kapcsolatba, akkor még alsó hangon 15+ évig csak növekedni fognak a problémák, és ha már most olyan apróságokban nem értetek egyet, mint egy hisztiroham kezelése, később csak rosszabb lesz. Legszerencsétlenebb esetben bedarálod a fiatal érveidet, karrieredet, mindent. Tiéd lesz az összes felelősség, minden rossz jegyet és lehorzsolt térdét számon fog kérni rajtad a párod is, a gyerek anyja is, miközben folyamatosan megkapod majd, hogy semmi jogod kinyitni a szádat, mert nem is vagy az anyja. Ha lesz közös gyereketek, az ex is, a párod gyereke is azt fogják méricskélni patika mérlegen, hogy a közös gyerek mennyivel kap többet időben, anyagiakban, törődésben. Mindig te leszel a xar.
Nézd, nem 100%, hogy így lesz, de ez a legvalószínűbb forgatókönyv. Vannak működő mozaikcsaládok, de amiket te most itt leírtál, azok mind rossz irányba mutató előjelek. Ha nem akarod az életed bedarálni, menekülj! Keress egy gyermektelen párt, akivel közös jövőt építettek, tiszta lappal!
Ha iszonyú szerelmes vagy, és maradsz, akkor viszont a saját gyerek vállalását legalább két évvel halaszd el, addig kiderül, hogy működik-e ez az egész, gyerek nélkül könnyebben ki tudsz majd lépni, még mindig fiatalon.
Na, kérdező mire jutottál a válaszokkal kapcsolatban.
Megéri egy kis kolbaszért egy egész disznó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!