Holnap találkozóm lesz délután valakivel. Szüleim nem engednének sajnos egyedül el. Mit mondjak nekik, hogy hol vagyok 2 órán keresztül? Nem akarom hogy aggódjanak!
Hogy az igazságot elmondjam az ilyen szigorú szülők mellett lehetetlen.
Vacsorázni is el akar vinni a pali akivel találkozóm lesz, de nem megyek el vele vacsizni mert a sokáig tartana és akkor már keresnének a szüleim.
Pedig jó lenne együtt vacsizni egy rendes, szép palival.
Meg ugye én egy kisvárosban élek ahol 2 étterem van, mindenki ismer mindenkit. Apámat is sokan ismerik be ülök valahová a palival, pár napon belül apám meg fogja tudni, hogy hol voltam mikor nem voltam sokáig itthon.
Múltkor is ez volt elmentem egy eldugott helyre és mégis meglátott valaki egy sráccal pedig én nem láttam senkit. Apámnak elmondták rögtön és balhé volt, hogy az engedélyük nélkül mentem el. De ha kérem az engedélyt nem engednek el, szóval értitek.
"azt nincs baj" te is inteliggens kislány vagy.
sehogy nem tudod megoldani. a Pali tudja hogy ilyen kislánnyal akar randizni, akit még el se engedik otthonról? jobban járna egy független korabelivel, nem egy iskolás kislánnyal. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!