Mit lehetne tenni egy rasszista család ellen?
Kérdező, a családod látja azt, amit te nem: hogy ez a nő vszeg egy csaló.
Mégis hol az ördögbe szedtél össze azeri csajt? Mert ha Mo-n, akkor nagy valószínűséggel a pénzedre megy vagy ilyesmi.
"Mégis hol az ördögbe szedtél össze azeri csajt?"
Orosz chatoldalon, ahova nyelvet tanulni jártam fel.
"Amúgy a fotó alapján milyen bőrszínről beszélünk, millió magyar csücsül a Balaton partján most sokkal barnábban..."
A testvérem is barna bőrű, szemű magyar barátnőt hozott haza anno. Bemutatásnál miután elment a nő, azonnal faggatták hogy, miért c*gány lányt hozott haza.
a lany csaladja milyen? miota el itt?
mit dolgozik? jart egyetemre?
Ezeket valaszold meg magadnak. Ha pozitiv valaszokat adsz erre...akkor a szuleidnek nincs igaza. Hogyha negativ akkor bizony igazuk van hogy feltenek
Nyelvet tanulni nyugodtan lehet.
Mint párkapcsolatot, felejtsd el.
Csak egy ökör ismerkedik ilyen távolságra.
Találkoztál a lánnyal vagy csak cseteltek? Azert nem kell rögtön legrosszabbra gondolni nekem is külföldi párom, bár másik europai országból, de én arabokkal is dolgoztam sokat együtt, nem mindenki lehúzós és szar alak. Elsö két év távkapcs volt gyakori látogatásokkal, meg lehet oldani ha mindkél fél komolyan akarja.
Ettöl függetlenül átbaszás is lehet, nagyon nagyon vigyázni kell, és ennek semmi köze ahhoz hogy azeri, egy angol vagy svéd is simán megprobálhat átvágni.mindenestre nem fekete fehér a dolog mint ahogy sokan előttem mondják, és ugye a részleteket csak te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!