Miért parázik az apám attól, hogy szexelek, holott a barátnője 3 évvel idősebb nálam?
Figyelt kérdés
2023. jún. 28. 19:01
11/33 A kérdező kommentje:
Hahahaha
2023. jún. 28. 19:18
12/33 anonim válasza:
Faterod 30 évesen is félteni fog nyugi.
13/33 anonim válasza:
Nincs olyan hogy legmegfelelőbb :D tervezed mostanában elveszteni? Vagy már szexeltel?
14/33 anonim válasza:
Apukák szerint a lányuk annyiszor szexelt, ahány unokát szült. Nem akar belegondolni, neked sem kell a tudtára adni. Főleg ha 20 éves barátnője van, nem akar belegondolni, hogy talán közöd lesz olyan férfihoz, aki úgy bánik a szeme fényével, mint ahogy ő bánik vagy fiatalabb korában bánt a veled egykorú lányokkal. Nekem nincs gyerekem, de így belegondolva is kiráz a hideg, ha belegondolok, hogy lehetne lányom, akinek lehetne olyan pasija, amilyen én voltam 18 évesen.
15/33 anonim válasza:
szerintem meg nincsen ahhoz semmi köze az apádnak, hogy neked már viszket a lábad között, de neked sincs sok közöd, hogy milyen partnert választ. Viszont ha te beleszólsz az apád kapcsolatába, akkor szerintem full legit hogy ő is a tiédbe.
Egyébként kutatások szerint az a jó, ha minél hamarabb szülsz gyereket(nyilván nem nemzőképes kortól), mivel sokkal nagyobb eséllyel születik egészséges gyermek, mint pl 40 évesen.
17/33 anonim válasza:
Tuti nem állnék szóba egy ilyen "apával", nem még hogy hallgassam, ahogy veszi a bátorságot mások felett ítélkezni!
18/33 anonim válasza:
Elég nyilvánvaló, ilyen a kettős mérce.
Másként gondolkodik, ha a barátnőjéről van szó és másként, ha a lányáról.
19/33 anonim válasza:
A barátnőjéből indul ki hogy az már korán szexelt.
Az én apám barátnője 14 évesen már dugott mindenkivel. Amikor én ennyi idős voltam, és látványosan nem érdekelt a téma, akkor elkönyvelte hogy leszbikus vagyok.
20/33 anonim válasza:
Eléggé gyanús apád hogy lánya korabeli tinilányok kellenek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!