Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vajon javítható a kapcsolat...

Vajon javítható a kapcsolat anyámmal ?

Figyelt kérdés
Pontosan nem tudom miért haragszik rám. Igazábol sose éreztem hogy szeret. Nem volt oka se utálni jó tanuló voltam nem cigiztem nem ittam a tanárok is folyamatosan engem mondták hogy példás magatartásom van. 12 voltam mikor apám meghalt ezek után minden házi munka főzés takaritás mosás rám szakadt meg anyám vagy telefonozott vagy a gépen lógott. A tanulmányaimra ment a dolog egyre rosszabb jegyeket kaptam amiért otthon folyamatosan azt hallottam tőle hogy soha nem viszem semmire. A bátyam az fuvezett nem tanult nem is járt iskolába de mindig ő volt a kedvenc. Meg kiskoromban is ha kértem 1 csokit se kaptam neki viszont mindent megvett a legdrágább ruhák játékok én meg sehol. A nővérem aki felnőtt volt eljött és látta hogy hogy is mennek a dolgok apa halála óta (ő csak féltestvérem volt apa lánya) elvitt magához. Akkor 14 voltam. Most 20 és azóta se keresett fel anyám, soha egyszer se hívott fel. Lehet ebből anya lánya kapcsolat vajon ? Vagy megérné egyáltalán probálkozni vagy megkérdezni miért nem szeretett soha ?
2023. jún. 17. 22:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Már bocs, de minek? Amikor szükséged volt rá, megszabadult tőled. Most legfeljebb csak benyújtaná a számlát a nincs miért. Ne hidd , hogy megváltozik, legalábbis jobb nem lesz.(Rosszabb még lehet)
2023. jún. 17. 22:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ház ez durva! Add már meg a számát vagy a címét! Elküldöm a francba....

Az én anyám felnevelt, de mindig azt éreztem hogy utálat , gyűlölet sugárzik belőle.

2023. jún. 17. 23:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Inkább kerüld messzire.
2023. jún. 17. 23:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez olyan, mint egy gonosz mostoha.
2023. aug. 15. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!