Mit tegyek ha apám folyamatosan bánt az alakom miatt?
Nálunk is volt hasonló, jelentem 160 centi és 51 kg voltam, tehát nem kifejezetten kövér.
Én csak annyit mondtam, hogy én nem tehetek róla, engem is bánt hogy az ő alkatát örököltem. Utána abbahagyta.
Biztosan nem ápolnék senkit a saját életem rovására, legyen az nagyanyám vagy anyám.
Felejtős. Tegyen félre, hogy időskorára fogadhasson ápolót vagy bármi, de nem az én dolgom pelenkázni egy 80 éves embert.
Ez a gond:
„34 évesen még otthon élek”
Tűnj már el! Ha lehet, külföldre.
Kérdező, én is hasonlóan abuzív környezetben nőttem fel és néhány évvel fialatabban is azt kell mondjam, hogy háttér ide vagy oda, de ha veled ennyi idősen is így lehet bánni és egyszer nem keversz le egy akkorát ennek a féregnek, hogy minimum egy hétig cseng a füle, és a nagyanyád körüli empatáskodásra(vagy ha jobban tetszik, az ápolására, ami nem mellesleg nem a te dolgod, mert nem a te szülőd) fogod, hogy nem mész, megérdemled, hogy lábtörlő legyél. Szar helyzet ide vagy oda, most is vannak szállást biztosító melók, még ha szarok is. Szerinted nincs ott akora hiány, hogy telibe leszarják, hogy mekkora vagy?
Bakker, egy lakást kiadsz, vagyis el is húznál valami szállásos melóra, még lenne tartalékod is az ottani fizun felül, mert ilyen bánásmód után egy ft-ot nem érdemelnek a bérleményből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!