Mit lehet tenni ha idegenek kimossák egyedül élő idős szülőnk agyát, az unokázásnál aljasabb módszerekkel ellenünk fordítják?
Teljesen ellenem fordult anyám. Mellette vadidegenekkel beszélget és osztja meg mindenét. A gyógyszer, orvos ügyeit, papírjait, önkormányzati dolgait, papírjait hogy azok a "barátai, segítenek neki" persze bennünk nem bízik. Gondolom a férgek meg a lakására pályáznának ha meghal. Ki tudja mi van már a kezükben?
Ezekkel mit lehet kezdeni? Mert próbáltam anyámmal javítani a viszonyt de a patkanyok ahogy megerzik hogy jo a viszony rogton dolgoznak rajta hogy elmergesitsék, bizalmatlanná tegyék. Mindent dugdos, rejteget, a telefonját eldugja, már a jóég se tudja kikkel mit intéz.
Tanácstalan vagyok. Csak kérdezem hogy más is van-e ilyen helyzetben. Sajnos nagyvarosban elunk itt konnyebben megtalaljak a hienak. Egy kis faluban nem tudnak igy befolyasolni mert az idosek es az ertelmesek osszetartanak. Errol jut eszembe hogy allitolag ajanlgatjak neki hogy a budapesti lakasat cserelje el borsodban egy kis hazra. Hiaba mondom neki ha rajon hogy hulyeseg ezek jonnek mas otletekkel.
Magannyomozot kell bevonnom? Mi a megoldas? Mar kb 10 eve folyik ez. Azt sem tudjuk hogy kulonbozo emberek probalkoznak vagy egy adott tarsasag epiti le.
Nyilvan ha kell felgongyolitjuk az egeszet, szoval nem csak az lesz megkeresve aki a csicska munkát végezte, hanem az is aki profiltált ebből.
Szóval azt ajánlom, hogy minket jobb lenne békén hagyni.
Sajnos beleirkáltam a kérdésbe, pedig ha kibírtam volna, hogy nem (sajnos nehéz) talán több hasznos tanácsot kaptam volna.
"Mindent dugdos, rejteget, a telefonját eldugja, már a jóég se tudja kikkel mit intéz."
És mi közöd anyád telefonjához? Semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!