Apám két hetente kér 100 ezret, amit vissza is ad egy ideig, de egyszer csak úgy csinál mintha nem kért volna, és nem adja vissza a pénzt. Ráadásul azt mondja ő mindig minden pénzt visszaadott nekem. Hogy lehet ilyen?
Figyelt kérdés
2023. máj. 11. 18:06
1/8 anonim válasza:
Mondd neki, hogy csináltasson hitelkártyát, mert az pont erre jó. És ha nem fizeti vissza, ő fog szopni, nem te.
2/8 anonim válasza:
Nekem is ezt csinálta régen. Minden anyagi dolgot lepapíroztam vele. Nem tudott utána hazudni
Le is szokott a kéregetésről
3/8 anonim válasza:
Ne adj neki többször. Problem solved.
4/8 anonim válasza:
Nem adsz neki, vagy csinaltok rola papírt.
5/8 anonim válasza:
Ha szóban kér és így nincs nyoma, mindenképp írass papírt róla. Amúgy meg a második elfelejtés után nem adtam volna, hanem közöltem volna vele, hogy a korábbi összeg visszaadása után tárgyalok róla. Erre vagy eltűnik vagy megkapod a pénzed és még mindig mondhatsz nemet neki az új kölcsönre.
Aki ennyire nem jön ki a fizetéséből , az valamit nagyon rosszul csinál, nem szabad támogatni benne.
6/8 anonim válasza:
Jó nagy tróger, én egy fillért nem adnék neki.
7/8 A kérdező kommentje:
Náluk lakok viszont!
2023. máj. 13. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!