Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az, hogy ebben az...

Miért van az, hogy ebben az országban bárki támadhat bárkit, csak a gyerek nem a szülőjét?

Figyelt kérdés
Nem tartjátok magatokat szánalmasnak ezért? Leírjátok a politika kategóriában, hogy milyen hülyék a fidesz/nem fidesz szavazók, majd ha a családi kapcsolatok kategóriában a gyerek lehülyézi a szüleit, akkor már egy önző kis köcsög lesz. Pedig csak azt mondták, amit ti is.
2023. ápr. 15. 12:40
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
51%
20. Ok, nyilván vannak. nem vitatom.
2023. ápr. 16. 13:15
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Apám egy nárcisztikus szar, aki minden szarért megpofozott gyerekkoromban és ma is terrorizál és leugat, szid mindenért és folyamatosan kritizál. Huszonéves vagyok, de összerezzenek, ha felém nyúl vagy felemeli a hangját.

Kifele olyan ge*i jó embernek mutatja magát, és el is hiszi magáról. Ő is nonstop mártírkodik és én vagyok a hibás, ha felbosszantom valami totál semmiséggel, ami a fejében létezik, hogy ő ezért üt, meg üvölt le stb.

Szerintem sok ilyen szülő van, kívülről normálisnak hiszed, mert higgadt másokkal szemben, de amúgy zárt ajtók között egy elmebeteg és eléri, hogy szégyelj róla beszélni másokkal, mert ugye "mit gondolna xy".

Nem otthon lakom, mielőtt itt valami szerencsétlen azzal jönne, hogy mit tett értem.

Az ilyen embert nem tisztelem, én se kapok tiszteletet. Pont a szülőnek kéne védelmeznie a gyereket, nem pedig terrorizálni, nálam itt jön be a kettős mérce... Az rendben van, ha a családtagodat vered és szidod, mert te adtál neki életet és függ tőled, ugye? Kifele meg a jópofizás az nagyon megy.

2023. ápr. 16. 13:33
 23/24 anonim ***** válasza:

22. Ugyanez, csak én kaptam verést rendesen, mindennel ami éppen kéznél volt.

3 sörös korsó lett eltörve a fejemen, de úgy látom az itt lévőknek ez oké.

2023. ápr. 16. 23:15
 24/24 anonim ***** válasza:

Na végre valaki!

Itt tényleg mindenki úgy van vele, hogy a gyerek a hülye, minden a gyerek hibája. Aztán ha kiakad a szüleire, akkor meg milyen kis hálátlan dög. De persze az nem baj, hogy a szülei mérgezőek, bántalmazzák fizikailag, verbálisan, az tök oké, mert ő a felnőtt, ő a szülő, a saját termékével azt csinál, amit akar. Borzalmas ez a gondolkodásmód!

2023. ápr. 19. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!