Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az, hogy ebben az...

Miért van az, hogy ebben az országban bárki támadhat bárkit, csak a gyerek nem a szülőjét?

Figyelt kérdés
Nem tartjátok magatokat szánalmasnak ezért? Leírjátok a politika kategóriában, hogy milyen hülyék a fidesz/nem fidesz szavazók, majd ha a családi kapcsolatok kategóriában a gyerek lehülyézi a szüleit, akkor már egy önző kis köcsög lesz. Pedig csak azt mondták, amit ti is.
2023. ápr. 15. 12:40
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
66%
Miről beszélsz? Itt az oldalon mindenért IS szülő a hibás.
2023. ápr. 15. 13:20
 12/24 anonim ***** válasza:
80%

Hát, ez egy ritka szánalmas kérdés lett. :D

Nem tudom, hogy az általánosítás rosszabb, vagy hogy valaki a Fideszhez hasonlítja a szüleit.

Csak hogy értsd, hogyan működik egy állam: befizetem az adómat, nem döntés kérdése, muszáj, az állam meg szétosztja a pénzt, és eljátssza, hogy a saját pénzét ajándékozza el.

2023. ápr. 15. 14:06
 13/24 anonim ***** válasza:
58%
Mert felnőtt emberek (jó esetben, akik nem, azokat a magadfajta egykori gyerekek között kell keresni) el tudják mondani, mi a probléma a másik oldallal, te meg egy kis hisztiző szarházi vagy tojáshéjjal a pcsádon, 0, azaz nulla élettapasztalattal, akinek nem, nem jár semmi alanyi jogon az alap eltartáson kívül. Tudom, hogy mostanság kiqúrtul elvárnak mindent is a kölkök, drága ruci, laptop, legújabb mobil, bulikák pénzelése stb stb, de ezek nem jogok, hanem adható extrák. Ja és a jogok mellett kötelezettségek is vannak.
2023. ápr. 15. 14:16
 14/24 A kérdező kommentje:

Te minek vállalsz gyereket, ha utálod őket?

2023. ápr. 15. 14:20
 15/24 anonim ***** válasza:
68%
Értelmes ember egyáltalán senkit nem támad meg.
2023. ápr. 15. 14:38
 16/24 anonim ***** válasza:
50%

Csak téged utállak meg a hozzád hasonlókat, cica :) ti meg nem vagytok az összes gyerek.

De egyébként nem tervezek, többek között pont a mai (de)generáció hozzáállása miatt, ami csak egyre rosszabb.

2023. ápr. 15. 15:15
 17/24 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem még manapság a 4o éves "gyerek" is a szulore mutogat. Mindenért őket okolják
2023. ápr. 15. 15:48
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Az oké hogy ha egy szülő normális, és a gyerek meg arcoskodik vele, akkor leszólják, mert az szemtelenség. De láttam olyan kérdést ahol a szülő egy toxic, fusztrált nő volt aki fizikailag és lelkileg és bántalmazta a gyereket, és egyesek még ott is a gyereket szídták hogy tiszteletlenül beszél az anyjáról pedig a szülő szent. Igen szent ha normális, de nem ha egy idegbeteg bántalmazó.
2023. ápr. 15. 23:18
 19/24 anonim ***** válasza:
34%

18

Oké, de azért meghallgatnám a másik felet is.

2023. ápr. 16. 00:00
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
19: hidd el tenyleg vannak ilyen szulok, sajnos ismerek is egyet. Szerencsere nem gyakori annyira.
2023. ápr. 16. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!