Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az, hogy ebben az...

Miért van az, hogy ebben az országban bárki támadhat bárkit, csak a gyerek nem a szülőjét?

Figyelt kérdés
Nem tartjátok magatokat szánalmasnak ezért? Leírjátok a politika kategóriában, hogy milyen hülyék a fidesz/nem fidesz szavazók, majd ha a családi kapcsolatok kategóriában a gyerek lehülyézi a szüleit, akkor már egy önző kis köcsög lesz. Pedig csak azt mondták, amit ti is.
2023. ápr. 15. 12:40
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
34%

Én meg is ütöttem anyámat.

Evékig tartó fizikális bántalmazás után meguntam, kapott 1-et.

Természetesen a gyámügyön elő lett adva, hogy minden előzmény nélkül történt.

2023. ápr. 15. 12:45
 2/24 anonim ***** válasza:
13%

Mondjuk családban senki ne hülyézze le a másikat.

Interneten (pl. itt) annyi idióta van, előfordul, hogy én is leírok ilyet. Vagy legalábbis gondolok, aztán inkább finomabban fogalmazom meg. De idiótának, ostobának és hatökörnek neveztem már itt másokat, míg a családtagjaimnak sosem mondtam ilyet. És emiatt elvárom, hogy a gyerekem se mondjon nekem ilyeneket. Mit nem lehet ezen érteni?

2023. ápr. 15. 12:49
 3/24 anonim ***** válasza:
76%

Mi van, zavar hogy a kommentelők nem neked adtak igazat?? 😂

Gondolom te vagy a laptop miatt hisztiző gyerek

2023. ápr. 15. 12:50
 4/24 anonim ***** válasza:
56%
gratula 1es...eroszakra eroszak a valasz
2023. ápr. 15. 12:53
 5/24 A kérdező kommentje:

"Mit nem lehet ezen érteni?"

Személy szerint azt nem értem hogy lehet valaki ekkora alakoskodó, mint te. Nyíltan kimondod, hogy a családtagjaidra más mérce érvenyesül, és te ezt tartod normálisnak.

2023. ápr. 15. 12:56
 6/24 anonim ***** válasza:
76%
Mert az a normális kislányom.
2023. ápr. 15. 12:58
 7/24 anonim ***** válasza:
57%

Köszi 5-ös.

Hagynom kellett volna a 16 évig tartó fizikális erőszak folytatódását, ez szerintem is jobb megoldás.

Bocsi, de nem volt kedvem több veréshez szíjjal, lekvárfőző kanállal.

Bármikor szívesen megtenném újra.

2023. ápr. 15. 12:58
 8/24 anonim ***** válasza:
71%

6-ra:

Akkor csak értetlenkedj továbbra is.

Na, a magadfajtákra szoktam olyanokat írni, hogy hatökör.

2023. ápr. 15. 13:00
 9/24 anonim ***** válasza:
82%
Ugyanmár, manapság épp a szülő tamadasa a normális. Mindenért ő a hibás, még véletlenül sem a gyerek. Nem értem mi a problémád.
2023. ápr. 15. 13:02
 10/24 anonim ***** válasza:
50%

Sajnálom kérdező, hogy te is látod a valóságot.

Ebben lettünk szocializálva.

Tekintélyt parancsoló személyre nem lehet haragudni, nem illik. Legyen az az anyád, apád, nagyanyád, nagyapád, tanárod, főnököd. Hát mit fog hozzá szólni, ha tiszteletlen vagy? A szülők rontják el a gyerekeket. Magukba kell fojtani mindent, és ez eredményezi azt, hogy felnőttként magukért nem tudnak kiállni, de integrálatlanul hányják a legelső helyre a bennük lévő feszültséget. Másra, más emberekre. Legyen az a politika rovat, a gyerekvállalás, vagy állatvédelem, vegánság, bármi, ami megosztó.

Van mondjuk egy 8-10 év körüli kisgyerek, van már valamennyi anatómiája, alakítgatja a környezet is persze szépen, de látja, hogy a nagypapa atom alkoholista, büdös cigiszaggal puszilgatná. Mielőtt indul a család hozzájuk látogatóba, a gyerek mondja az anyjának, hogy nem szeretne odamenni, mert nem szereti a nagypapát, büdös, kiabál. Mi is anya válasza? Hát nem az, hogy nagyon sajnálom kincsem, hogy így látod, hogyan tudnék segíteni, hogy megoldást találjunk rá.

Hanem az a válasz, hogy nem mondhatsz ilyet nagypapáról, nem illik, kibírod azt a két órát, amíg ott vagyunk.

Teljesen semmibe van véve az érzés, megtanulja szegeny gyerek, hogy kussoljon, ki kell bírni mindent. És ez egyetlen példa.

Persze, hogy felnőve nem érti mi ez a harag benne, az internet világában nagyon könnyű olyan helyet találni, ahová ezt a sok szűretlen agressziót ki lehet adni.

Meg kell tanítani az embereket, hogy arra haragudjanak, akire kell. Ezzel van tele a világháló, hogy kérjünk segítséget, ezt érdekes módon alig pötyögi be bárki. És miért? Mert az is meg lett tanítva, hogy a magad ura vagy, segítséget kérni ciki, milyen vagy, ha egyedül nem tudod megoldani.

Borzasztó mi lett a társadalomból.

2023. ápr. 15. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!