Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert nem halkitja le anyam a...

Miert nem halkitja le anyam a zenet ha szepen megkerem ra?

Figyelt kérdés
Szoval kb mar egy oraja lefekudtem aludni, mert koran keltem es rohadt faradt vagyok. De nem tudok, mert anyam max hangerovel uvoltet valami retro mixet. Megkertem hogy halkitsa le, vagy dugja be a fulet, esetleg menjen ki a kertbe mert hosszu napom volt faradt vagyok. Erre ramszolt h kussoljak, meg hogy ha tenyleg almos lennek tudnek igy is aludni. Bezzeg ot az is zavarja ha eg a szobamba a villany amikor o akar aludni. Volt hogy csendben olvastam, es ramoltotta a villanyt mert aludni akar. Es akkor nem fel 1 volt hanem 11 korul. Tegnap meg hangosan nezte a tevet ahol sikitoztak meg minden, amikor szinten aludni szerettem volna,egy fokkal nem vitte lejjebb a hangot. Miert ilyen tapintatlan? Miert nem erti meg hogy aludni szeretnek, es miatta nem tudok, mert o ejjel all neki zenet hallgatni. De ha o akar aludni, a villany se eghet.
2023. ápr. 15. 00:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
68%
Ironizált
2023. ápr. 15. 06:05
 12/20 anonim ***** válasza:
10%
Nem elég hogy az életét is megeszed még péntek este sem szórakozhat kicsit ? Jo persze tudni kellene kompromisszumokat kötni, de rakj be egy sorozatot aztán elalszol majd arra .
2023. ápr. 15. 06:45
 13/20 anonim ***** válasza:
18%

17 éve rendel alá mindent neked, nem vsgy már gyerek, ideje hogy ő is jól érezze magát.

Amúgy okoska, vegyél füldugót és dugd be te a fuledet

2023. ápr. 15. 08:01
 14/20 anonim ***** válasza:
67%
És mi van akkor, ha a kérdező mondjuk azért szeretett volna aludni, mert ma dolgozni megy, és a megkeresett pénzből "haza is ad" ?
2023. ápr. 15. 08:15
 15/20 anonim ***** válasza:
78%
Esetleg vezeték nélküli fejhallgatóról hallottatok már? Szupi dolog, és uvoltetheti max hangerőn, ha nem félti a dobhartyajat.
2023. ápr. 15. 08:34
 16/20 anonim ***** válasza:
37%

ja, éjjel egykor menjen ki a kertbe.

te meg ha annyira fáradt lennél, nem éjfélkor feküdnél le "korán"

2023. ápr. 15. 08:43
 17/20 anonim ***** válasza:
36%
Kérdezd meg tőle,van-e valami problémája veled,hogy ilyen tapintatlan.Ha nem tud érdemleges választ adni rá,akkor meg kell vele szakítani a kapcsolatot.
2023. ápr. 15. 09:06
 18/20 anonim ***** válasza:
42%

Nekem bosszú játszmázásnak tűnik. Nem olyan gyakori hogy éjfélkor zenét hallgatnak az emberek otthon kivéve ha valami házi buli van.

Nem veszekedtetek máson korábban? Nincs bedurcázva rád más miatt?

Amúgy bármi is az oka, életlecke: máson ritkán tudsz változtatni, inkább magadon változtass. Pl. ebben az esetben füldugó vagy ilyesmi.

2023. ápr. 15. 09:59
 19/20 anonim ***** válasza:
66%
Jezusom de sok fusztralt ember van itt, az a lenyeg hogy minel jobban leszold a kerdezot, meg kekeckedj vele, ha neki van igaza ha nem. Ha az anyukaja tette volna fel a kerdest ot tamadnak. Amugy meg 3-as erdekelne neked volt e sajat hazad 17 evesen? Max olyan 17 evesnek van haza akinek milliomosok a szulei, es vesznek neki. Sajat penzbol nem hinnem hogy barmelyik 17 eves tudna venni egy hazat, max ha szinesz vagy ilyesmi kiskoratol. Az meg egyeltalan nem normalis hogy 17 evesen elmegy valaki nemetorszgba, meg elkoltozik. Kerdezo: szerintem probalj vele normalisan beszelni hogy, te iskolaba jarsz koran kelsz stb, es orulnel neki ha bedugna a fulet vagy lejjebb vinne a hangerot. Esetleg tegyel be fulldugot, vsgy airpodsot ha van, es kapcsolj valami relaxalo zenet.
2023. ápr. 15. 11:21
 20/20 anonim ***** válasza:
72%

#19.Itt senki nem tud ironizált értelmezni?

Akkor mégis csak frusztrált vagy te is ezek szerint...

2023. ápr. 15. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!