Mit lehet csinálni ha nem foglalkozik az egészségével?
Apukámnak volt 2x infarktusa, az egyik után kómába is került és csoda volt hogy felépült. Aztán a 2. után volt egy komoly szívműtétje azt is túlélte, most meg valami nagyon komoly tüdőbetegsége van. Anyától tudom csak, én előttem meg testvérem előtt csak titkolja és eltereli a szót.
Már az első komoly baj után le kellett volna tenni azt a krva cigarettát, de nem tette. Még a kórházban is kiszökött, nem tud leállni vele.
Én ilyenkor mit tudok tenni? Főleg hogy előttünk sosem dohányzik.
Nekem mindig szóvá teszik, hogy ne kávézzak, de magával egyszerűen nem törődik úgy látom már ezt az egészet elengedte. Vagy lehet, hogy az a generáció nem is olyan egészségtudatos.
Anya már beszélt vele, hogy keresnek valami normálisabb orvost, de süket fülekre talált.
Istenem! Apád esetéből képes vagy az egész korosztályára következtetni? :D
Semmit nem tudsz csinálni. Az ő korában már nem olyan könnyű leszokni.
"Vagy lehet, hogy az a generáció nem is olyan egészségtudatos"
Nem generációs probléma: minden korosztályban van, aki képes figyelni az egészségére és van, akit nem érdekel. Egyébként meg ha őt nem érdekli, te sem tudsz mit tenni. Ez egy olyan változás, aminek belülről kell jönnie, nem lehet kierőszakolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!