Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Alkoholistának állítanak be a...

Alkoholistának állítanak be a szüleim,mit tegyek?

Figyelt kérdés
Olyan társasági életben élek,ahol megesik az alkohol fogyasztás,amikor házi buli van,vagy éppen szórakozó helyen vagyunk. Persze nem mindig,úgy havonta kétszer. Húszas éveimet élem,és szeretek szórakozni,élvezni az életet,ugyan is fiatal vagyok,és kell a buli. Szeretném kihangsúlyozni,(semmilyen kábítószer nem szerepel az életemben,csak a sima pia). Amivel gond van,hogy a szüleim alkoholistának állítanak be,a rokonoknak,és az ismerősöknek. Múltkor nagymamám felhívott,és mondta "hogy ma fogyasztottam e alkoholt,ami nagyon kellemetlen volt nekem. Több ilyen eset is volt még,de azt inkább nem írom le,mert nagyon hosszas lenne. A lényeg viszont hogy mindenki azt hiszi alkoholista vagyok, és folyamatosan az italokról kérdeznek. Én nem vagyok Alkoholista,csak azért mert szórakozó helyen iszom, És ritkán is fordul elő. De ők annak állítanak be,mit lehet tenni ez ügyben?
2023. ápr. 14. 18:05
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
66%
Majd ha napi 3 felest megiszol meg rá vagy 2-3 sört legalább mint én akkor hőböröghetnek...Nálam a napi egy sör+feles-re már azt mondanák ügyes vagy... Nem havi 2xer ivás... Akinél meg pia van otthon és megmarad az nem alkoholista! Ha csak alkalomadtán iszik belőle vagy ha vendégség van!
2023. ápr. 28. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!