Miért ilyen az anyám?
Van egy barátom akivel 7 hónapja együtt vagyunk. Anyám ismeri is. Ha valamikor megkérdezem hogy átjöhet e délután akkor rögtön elkezdi hogy neki ne hozzak senkit a nyakára mert ő sem hozott más palikat ide (szüleim elváltak, anyámnak nincs senkije minden csávója lerázta eddig, ha apámmal vagyok 1 óránként hívogat hogy mit csinálok még ilyenek, apám szerint kéne neki valaki hogy leszálljon róla még rólam). Mert még nem vagyok 20 éves és még nem kell ide hozni más fiúkat. Meg hogy az egyik volt osztálytársam sem viszi haza a barátját. Megjegyzem hogy nem ottalvást vagy ilyeneket kérek csak hogy néha délután heti egyszer átjöhessen 2-3 órára. Minden szülő ilyen vagy csak az én anyámmal van gond?
16/l a barátom 17/f
Akkor menj te a barátodhoz, az meg majd megint nem fog neki tetszeni. Mind neki, hogy a szabadban lesztek, nem fogjátok zavarni őt.
Nekem is hamarosan ennyi idős lányom lesz, nem fogom neki megtiltani. Inkább itt legyenek, mint kitudja hol kószaljanak.
Szerintem le kéne ülnöd, ezt megbeszélni vele. A kommunikáció a kulcs.
Mondd meg neki, hogy elhiszed, hogy félt, hiszen minden anya ezt teszi, de te szereted a barátodat, és ő is téged, és az boldoggá tesz, ha vele tölthetsz pár plusz órát. Azt is említsd meg, hogy sokkal biztonságosabb mindkettőtök számára, ha nálatok tölthetnétek ezt az időt, így anyudnak sem kéne annyit idegeskednie, mintha valahová elmennétek. (legalábbis szerintem)
Nem tudom, mi volt a szüleid között, hogy válással végződött, de valószínűleg az hagyott mély sebet anyukádban, és azért nem bízik egy férfiben sem, legyen az vele egyidős, vagy egy tinédzser. Mondd el neki, hogy a barátod kedves, és tényleg szeret téged, és ha többször átjöhetne, anyud is láthatná ezt a saját szemével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!