Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lányok, fiúk: anyásak, vagy...

Lányok, fiúk: anyásak, vagy apásak vagytok inkább?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 5. 12:49
A kérdező szavazást indított:
Lány vagyok, és anyás vagyok inkább.
Fiú vagyok, és anyás vagyok inkább.
Lány vagyok, és apás vagyok inkább.
Fiú vagyok, és apás vagyok inkább.
Lány vagyok, és mindkettejük felé egyformán húzok.
Fiú vagyok, és mindkettejük felé egyformán húzok.
Lány vagyok, és egyikük felé sem húzok (esetleg inkább más családtag, rokon felé).
Fiú vagyok, és egyikük felé sem húzok (esetleg inkább más családtag/rokon felé).
74 szavazat
 1/8 Metionin ***** válasza:
96%
Apás lettem volna (lányként) de mivel apám módszeresen lerázott mindig, feladtam.
2023. ápr. 5. 15:29
 2/8 anonim válasza:
96%
Én anyummal éltem 11 éves koromig, apum itt volt Szerbiában, nem voltak elválva, csak külön éltek, aztán 11 éves koromban meghalt anyum és utána apum elköltözött oda, onnantól együtt éltünk, de soha nem volt olyan a kapcsolatom vele, mint anyummal
2023. ápr. 5. 15:35
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

Én fiúként közel állok mindkét szülőhöz, de közelebb anyához. Apát is szeretem, de ő azért szigorúbb és ha rosszat csinálok akkor ő szokott elverni.

16 F

2023. ápr. 5. 16:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én utálom mindkettőt
2023. ápr. 5. 16:51
 5/8 anonim ***** válasza:
85%
Apámnak több esze van és értelmesebb, kedvesebb, mint anyám ezért apám. F
2023. ápr. 5. 16:51
 6/8 anonim ***** válasza:
83%
Mivel elmúltam 12, egyik sem. Önálló ember vagyok, szeretem a családtagjaim, nem ásom bele fiukként a magánéletükbe magam, ezért soha nem is lesz olyan ki nem mondott értékelésem/véleményem róluk, mint személyiségekről, mint bármely ismerősről vagy barátról. Mindkettőnek megvan a maga érdeklődési köre és stílusa, mindkettővel tudok beszélgetni, de ha valaki felé húzok, az nyilván a feleségem.
2023. ápr. 5. 18:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem tudnék dönteni.
2023. ápr. 5. 21:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Anyás vagyok, mivel apám 2 hónapos koromban lelépett. 😄

L

2023. ápr. 8. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!