Hogyan bekuljek ki apummal?
Hát keresd őket, és legyél türelmes, ami nem egy ne erőltesd, de azért tudasd, hogy nem lettél más attól, hogy máshogy hívnak.
Amúgy a hivatalos névváltoztatásra mi szükség volt?
Vagy mi jelentősége? Vagy csak a fészbukon változtattad meg?
Nekem három nevem van de mindíg a második keresztnevemen szólítottak gyerekkoromban, aztán én úgydöntöttem hogy elkezdem a harmadikat használni a másodikkal be sem mutatkozok, azóta csak anyám hív nagyritkán a második nevemen, de inkább gyerekem et mond többször.
Nekem se vett, sőt kaopargatni kellett mindenről az árcédulát amit anyám vett meg, viszont marhasokat tanultam tőle olyan dolgokat amikre anyám sosem tanított meg volna, az ő szerszámait használtam kezdetbe, é nem vert meg ha szédszedtem valamit és nem bírtam összerakni elsőre, e azért igen ha visszapofáztam vagy szemtelen voltam és nem adtam meg a tiszteletet.
Kaptam tőle sajnos egy enyhe asztmáét is a benti bagózás miatt, lehet ezért se lett belőlem élsportoló, meg focista se, de azért szódásüveget hordó gerincferdüléses penészvirág se lettem!
Mondd neki a következőket: Szia Apu! Tegnap Molnár János voltam, ma Molnár Marcell Ákos vagyok, holnap meg Molnár Júlia leszek nemátváltoztató műtéttel. Béküljünk ki mert a "kislányodnak" csak nem lenne szíved ellentmondani!
Ha nem békülsz ki velem akkor teleszemetelem a gyakorit névátváltoztatós kérdésekkel heti szinten. Ugye nem akarsz rosszat a gyakori népének ha már én a fiad olyan hülye vagyok, hogy névváltoztatós idióta kérdéseimmel magamat égetem. Ez a fétisem, erre izgulok fel. Hülye vagyok mint az alapítványi iskolás kérdező. Bocsika apu, szeretlek.
Uncsii. Nem kapta mar eleg valaszt? Nincs jobb dolgod?
Munka, csaj, valami? Foglald el magad, az segit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!