Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apukám miért kiváncsi mindig...

Apukám miért kiváncsi mindig mindenre?

Figyelt kérdés

Belép az instagram,a tik tok,a messenger fiókomba is,még a gmail fiókomba is...bármit csinálok ugyanúgy beléphet amikor akar (olyan munkaköre van hogy amikor akar simán feltörheti a fiókjaim)

Emellett olvasgatja hogy kivel mit beszélek és néha el is vette a telefonom és a galériámat meg az előzményeim nézegeti...

Középiskolás vagyok,rossz gyerek sem vagyok nagyon szeretnek a szüleim de ez már engem nagyon zavar.

A kapcsolatom is nagyon jó velük szóval nem értem miért csinálja ezt.

Még azt is tudja hogy mikor kivel járkálok a városban vagy éppen mit ettem...

Megértem hogy féltenek mivel egyedüli gyerek vagyok de ez már nagyon sok nekem...

2023. márc. 18. 09:13
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
" olyan munkaköre van hogy amikor akar simán feltörheti a fiókjaim" - mi a munkaköre? Hacker? :D Egyébként meg akár apád akár nem, ha feltöri a fiókodat, simán feljelentheted személyiségi jogok sértéséért!
2023. márc. 18. 10:29
 12/26 anonim ***** válasza:
0%
Ha például az Információs Hivatalban dolgozik az apu akkor simán lehet, hogy meg tudja nézni a fent említett dolgokat. És lehet, hogy e sorokat is látja.
2023. márc. 18. 10:59
 13/26 anonim ***** válasza:
76%
Meet ha nem posztolnál ki és osztanál meg minden xart akkor nem tudna semmiről.
2023. márc. 18. 11:31
 14/26 anonim ***** válasza:
85%
Esetleg kapcsold be az MFA-t?
2023. márc. 18. 11:38
 15/26 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem az apud email címe meg telefonszáma van megadva. És egy elfelejtett jelszót nyom, nagy loszart töri fel. C
2023. márc. 18. 11:55
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez bűzlik... ennyi erővel 2 lépcsős azonosítót be, na azt mégis hogy törné fel?
2023. márc. 18. 13:17
 17/26 A kérdező kommentje:

Fogalmam sincs hogy ő lépett e be a profiljaimba vagy megkért valaki mást. A munkakört úgy értettem hogy vannak olyan kapcsolatai is hogy ha most pl megkér valakit hogy törje fel a fiókom simán megteszi...

Bonyolult jelszavakat adtam meg és kétlépcsős azonositás is van pl a facebook,messenger fiókon...

Pont pár napja mondta megint hogyha akarja akkor meg tud bármit nézni a telefonomon úgy hogy nincs is nála.

Nem is informatikus nem is hacker semmi,szerintem még nem is nagyon ért ezekhez oké hogy laptopon,tableton,telefonon sokat dolgozik de akkor is nehéz lenne elképzelni.

Nem tudom mit tudnék tenni,mindig mondom neki hogy ez nagyon zavar engem és már túl sok meg hogy nem vagyok már 8-11 éves hogy ellenőrizni kell hogy épp mit csinálok az interneten...

2023. márc. 18. 14:07
 18/26 anonim ***** válasza:
82%

"vannak olyan kapcsolatai is hogy ha most pl megkér valakit hogy törje fel a fiókom simán megteszi..."

Hamukázhatsz tovább nyugodtan, de ilyen akkor sem létezik.

2023. márc. 18. 14:10
 19/26 A kérdező kommentje:

13-as nem posztolok ki sehova semmit,nem osztok meg magamról semmit...

Beszélgetni is nem olyan sokat szoktam messengeren sem,tik tokot instagramot nagyon ritkán használom,sokszor le is törlöm...

Nem titkolok előlük semmit de persze vannak olyan dolgok amik nem igazán tartoznak rájuk..

2023. márc. 18. 14:12
 20/26 A kérdező kommentje:

Sajnálom hogy egyesek nem hiszik el :/

De ha nem ez akkor hogy lép be a fiókjaimba úgy hogy én nem is küldök neki szinte sehol semmit,és nem rakok fel sehova semmit?

Aztán még hosszú jelszavakat adok meg és értesítéseket is beállítottam ha valaki véletlen belépne meg kétlépcsős azonosítás stb stb...

Azért ne mondjátok már hogy rohadt könnyű feltörni egy fiókot...

2023. márc. 18. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!