Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apukám miért kiváncsi mindig...

Apukám miért kiváncsi mindig mindenre?

Figyelt kérdés

Belép az instagram,a tik tok,a messenger fiókomba is,még a gmail fiókomba is...bármit csinálok ugyanúgy beléphet amikor akar (olyan munkaköre van hogy amikor akar simán feltörheti a fiókjaim)

Emellett olvasgatja hogy kivel mit beszélek és néha el is vette a telefonom és a galériámat meg az előzményeim nézegeti...

Középiskolás vagyok,rossz gyerek sem vagyok nagyon szeretnek a szüleim de ez már engem nagyon zavar.

A kapcsolatom is nagyon jó velük szóval nem értem miért csinálja ezt.

Még azt is tudja hogy mikor kivel járkálok a városban vagy éppen mit ettem...

Megértem hogy féltenek mivel egyedüli gyerek vagyok de ez már nagyon sok nekem...

2023. márc. 18. 09:13
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
81%
Na, azt már ne mondd nekem, hogy egy bonyolult jelszót, minden helyen mást, minden alkalommal feltör! Amúgy honnan tudod? A 17 éves, nagymamás nem te vagy véletlenül?
2023. márc. 18. 09:25
 2/26 anonim ***** válasza:
90%

Hú ez nagyon durva szerintem egyébként ilyet nem csinálhatna, ez a privátszférát megsértése.

Nekem emlékszem egyszer kiderült hogy apám olvasta a naplómat. Na akkor nagyon kiakadtam mert semmi joga ehhez hogy ilyet csináljon.

Hiába hogy az apád

, De egyébként a hackelés az meg külön büntetendő, illegális... Konkrétan kihasználja hogy tini vagyis nem tudsz ez ellen semmit tenni de szerintem próbálj meg valakivel beszélni mert ez nem normális.

2023. márc. 18. 09:27
 3/26 anonim ***** válasza:
0%
2, azért nehogy azt hidd hogy nincsenek olyan programok amivel kb két perc alatt feltörnek egy bonyolultabb jelszót is
2023. márc. 18. 09:28
 4/26 A kérdező kommentje:

Első válaszoló!

Onnan tudom hogy mindent megmutatott és elmondott hogy hova lépett be aztán miket olvasott el :)

2023. márc. 18. 09:32
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Azt viszont hiszem, hogy az apja nem fog minden alkalommal ezzel foglalkozni. Azért ha az ilyen programok általánosak lennének, az az informatika halálát jelentené, nem tudna például a bankolás, a bűnüldözés vagy az ügyfélkapu működni.
2023. márc. 18. 09:33
 6/26 anonim ***** válasza:
74%
Na még el is dicsekszik vele? Mese, mese, mese! (Ha igaz lenne, 18. éved betöltése után az első ilyen alkalomkor a rendőrségre kéne menned feljelenteni.)
2023. márc. 18. 09:36
 7/26 anonim ***** válasza:
24%
Nem értem egyesek miért nem hiszik el hogy ez igaz lehet. Úgy csináltok, mint hogyha nem lennének elmeháborodott szülők...
2023. márc. 18. 09:44
 8/26 anonim ***** válasza:
75%

"Nem értem egyesek miért nem hiszik el hogy ez igaz lehet" ->

"olyan munkaköre van hogy amikor akar simán feltörheti a fiókjaim"

Ilyen nem létezik.

2023. márc. 18. 09:46
 9/26 anonim ***** válasza:
67%
Apád egy patkány.Amint betöltötted a 18at szakíts meg vele minden kapcsolatot.
2023. márc. 18. 09:59
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Bonyolult jelszot nem tornek fel belathato idon belul. Nekem is ilyen munkakorom van. Bocsi.

Valszeg can valami keylogger cagy egyeb program a gepeden meg telodon.

2023. márc. 18. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!