Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha a fiamnál...

Mit tegyek ha a fiamnál ecstasyt találtam?

Figyelt kérdés

már felnőtt, albérletbe lakik külön.

az ágyra volt dobva a kabátja és kilógott belőle a zacskó. 3 baglyos tabletta volt benne.

Tegyem szóvá?

2023. márc. 14. 17:27
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
arany szinű és rá volt írva hogy Panama
2023. márc. 14. 19:59
 12/19 anonim ***** válasza:
88%

Hát nem világos, hogy most akkor bagoly volt rajta vagy felirat, de megpróbáltam rákeresni mindenhogy, hogy a Google-ből megtudnám-e, hogy a látott tabletta ecstasy volt. Nem tudnám meg. 34 évesen ugyanúgy lövésem sincs, hogy néz ki az ecstasy, mint a 10-esnek. És ezek szerint ha látnék egyet, és rákeresnék mi az, akkor sem tudnám meg.

Ha te ennyire vágod, hogy ecstasy volt az, amit láttál a gyereknél, akkor te is gyanúsan jól ismered a tabikat, már bocs. :D

A külön albérletben élő felnőtt gyerek nem gyerek. Úgy drogozik ahogy akar, amíg nem a te pénzedet költi rá. A saját életéért ő a felelős. Pattogni felesleges, senki nem állt még le a droggal (piával, cigivel, szexszel, semmivel) azért, mert az apukája vagy anyukája azt mondta. Beszélhetsz vele róla, de ne hidd, hogy majd ügyesen szótfogad, mint egy négyéves.

2023. márc. 14. 20:13
 13/19 anonim ***** válasza:
85%
Baglyos panamát kidobja elején a google extasy képkeresésre....
2023. márc. 14. 21:26
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

A "tegyem szova" ugy hangzik, mintha a szemere akarnad hanyni - ennek semmi ertelme.

Ha ugy erted, hogy MEGKERDEZED, anelkul, hogy itelkeznel, akkor (de csak akkor) tedd szova.

Ugy gondolom viszont, hogy nem lennel kepes semlegesen allni a temahoz (ami nem azt jelenti, hogy nem beszelhetsz a felelmeidrol!), ugyhogy inkabb ne tedd szova.

2023. márc. 15. 11:55
 15/19 anonim ***** válasza:
94%
Először kérdezd meg,hogy valóban az e vagy valami más.Pl én rendszeresen ettem ecstasyhoz hasonló cukorkákat és a zsebemben is volt mindig.Amennyiben az beszélgess el vele milyen szinten függője vagy mióta használja.Ennyi infóból eléggé nehéz tanácsot adni.Beszélj vele,mert ez a drog keményebb a fűnél.
2023. márc. 15. 21:08
 16/19 anonim válasza:
100%

Szerintem is egy kicsit gyanús a kérdés. Én drogfüggő vagyok, de szüleim kb a heroin és a fű között se tudnának különbséget tenni. Általában a szülők elzárkóznak az egész témától, egyrészt mert nem szeretnek szembesülni a valósággal, másrészt hogy a személyes felelősségüket elhárítsák.

Ha mégsem kamukérdés, akkor sem lehet értékelhető tanácsot adni ilyen kevés információ birtokában.

2023. márc. 17. 22:46
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
#2 abbol is van nagyon sok,pl bagoly fej hatuljan panama barna szin,zold stb egesz bagoly..lehet benne barmi
2023. márc. 20. 13:28
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha van errol a fajtarol barmi kerdesed irj privat
2023. márc. 20. 13:30
 19/19 anonim válasza:
81%
semmit már nem 12
2023. ápr. 8. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!