Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem szeretem a gyerekem. Ez...

Nem szeretem a gyerekem. Ez már nem fog változni?

Figyelt kérdés
Most 15 éves, fiú. 24 voltam, amikor született. Csecsemő korában még elvoltam vele, aztán elkezdett idegesíteni. Kötelességből mindent megadtam, megadok neki, de nem szeretetből. A puszta jelenléte idegesít, meg sem kell, hogy szólaljon. Főleg most, hogy kamaszodik, borzalom. Biztos ő is érzi, hogy irritál, de nem tudok vele máshogy viselkedni. Ha újrakezdeném, biztos nem lenne gyerekem. Igazából az összes gyereket utálom.
2023. márc. 1. 15:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/85 anonim ***** válasza:
20%
Ne haragudj de ha flegmán beszélsz vele és a válladatt vonogatod abból le fogja szürni hogy nem okés valami,egyet probálj megérteni ő nem kérte hogy szülessen meg,azt mondod mindent megadsz neki épp csak a szeretetet nem,ami a legfontosabb de jó jel hogy tenni akarsz ellene ez biztató
2023. márc. 1. 19:41
 52/85 anonim ***** válasza:
34%
Pont ezért igazságtalan az élet... Aki szeretne gyereket és alkalmas anyának annak gyakran nem lehet gyereke, vagy nagyon nehezen esik teherbe, aki meg alkalmatlan rá...arra itt az élő példa.
2023. márc. 1. 19:49
 53/85 anonim ***** válasza:
92%
"Miért mondja sok nő azt, hogy a gyermekáldás a legszebb dolog a világon, aztán meg ilyen kérdéseket lehet olvasni és relativ gyakran?" Mert ha ki mered mondani az igazat, letépik a fejed, még ha csak verbálisan is. azok is, akik szerint szintén rohadt nagy szívás szülőnek lenni, csak hát ugye, a képmutatás fontosabb, mint igazat mondani.
2023. márc. 1. 19:51
 54/85 anonim ***** válasza:
4%
Nem bántani vagy okoskodni akarok de lehet jobb lenne ha beszélnél a fiadal az érzéseidről,mivel 3 év múlva nagy korú lessz és ha te továbbra is így fogsz érezni iránta akkor jobb lenne olyan egyetemet keresni ami Kollis mivel akkor már lehet hogy ki fogod rakni utcára a szerencsétlent
2023. márc. 1. 19:53
 55/85 anonim ***** válasza:
98%

Ha tudsz angolul, létezik az I regret having children csoport a facebookon, ha másért nem, legalább megmutatja, hogy nem vagy egyedül.

Azt meg hozzáteszem, hogy szerintem nincs miért szégyellned magad. Egyrészt az érzelmeiről nem tehet az ember, másrészt sokkal többen vannak, akik nem szeretik a gyereküket anélkül, hogy ezt kimondanák maguknak, vagy rosszul éreznék magukat miatta, és csak simán úgy bánnak a gyerekeikkel, mint egy darab szarral. Te próbálod ezt elkerülni, már nem vagy rossz.

2023. márc. 1. 19:55
 56/85 anonim ***** válasza:
78%
Miért is tenné ki? Tudom, csak kötözködni akarsz, de nagyon szánalmas vagy..
2023. márc. 1. 19:56
 57/85 anonim ***** válasza:
61%
Egy ismerősöm mondta és nagyon egyetértek vele, hogy: egy gyerek sem kérte az életet. Nem ő döntötte el, hogy világra akar jönni. Csak sajnos az ilyen anyák miatt ők szenvednek. Ahogy egy kommentelő írta előttem, a meddőség jobb lenne, ha az ilyen nőket érintené... Nem lenne annyi lelkisérült ember.
2023. márc. 1. 19:59
 58/85 anonim ***** válasza:
0%
Azért mivel nem szereti gondolom akkor már nem köteles gondoskodni róla csak nem az a szerencsétlen gyerek tehet róla hogy szülessen meg,a másik meg tudnia kell a gyereknek hogy nem szereti az anya
2023. márc. 1. 19:59
 59/85 anonim ***** válasza:
90%
És így öröklődik tovább az érzelmi sivárság generációról generációra. Ez a feltett kérdés mutatja ezt a legjobban.
2023. márc. 1. 20:03
 60/85 anonim ***** válasza:
21%
Aki alkalmatlan anyána az ne szüljön, ennyire egyszerű. Semmi baj nincs azzal, ha nem szereted a gyerekeket és nem akarsz gyereket vállalni, csak azzal van, ha tönkreteszed egy ember életét. Márpedig itt ez történik. Még akkor is, ha most kiegyensúlyozottabbnak látod. Ilyen anya mellett... Sajnálom szegényt.
2023. márc. 1. 20:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!