Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem szeretem a gyerekem. Ez...

Nem szeretem a gyerekem. Ez már nem fog változni?

Figyelt kérdés
Most 15 éves, fiú. 24 voltam, amikor született. Csecsemő korában még elvoltam vele, aztán elkezdett idegesíteni. Kötelességből mindent megadtam, megadok neki, de nem szeretetből. A puszta jelenléte idegesít, meg sem kell, hogy szólaljon. Főleg most, hogy kamaszodik, borzalom. Biztos ő is érzi, hogy irritál, de nem tudok vele máshogy viselkedni. Ha újrakezdeném, biztos nem lenne gyerekem. Igazából az összes gyereket utálom.
2023. márc. 1. 15:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 anonim ***** válasza:
14%

Kérdező, mutasd meg neki ezt a kérdést és ne aggódj: ha talpraesettebb, kilobbiza a gyámosoknál, hogy az utolsó 3 évében egy másik rokonnál legyen és többet nem látod. Ha nem, 18 évesen minden jogi akadály nélkül dönthet úgy, hogy többet rád sem nyitja az ajtót és volt, nincs gyerek(ed)!

Egyébként megsúgom: nem tartottak pisztolyt a fejedhez, hogy már pedig cseszd el egy gyerek életét, pláne nem 2007-ben... Szóval ha poharat sem akarnék a fejed felett törni, akkor is azt mondanám, hogy akkor most már edd meg, amit főztél, minden velejárójával.

2023. márc. 1. 16:38
 32/85 anonim ***** válasza:
92%

Azért még nem cseszi el az életét.Csak nem szereti de mégis felneveli.

Attól még lehet boldog és sikeres a későbbiekben.

2023. márc. 1. 16:40
 33/85 anonim ***** válasza:
82%

Épp eszi, amit főzött. Vagy írt olyat, hogy utcára tenné a gyerekét, mert nem tudja szeretni...?

Amúgy előre ki tudja megmondani, egy-egy helyzetre hogy fog reagálni, mit fog érezni? Szerintem senki. Ha tudta volna 2007-ben, hogy nem fogja szeretni, akkor nyilván nem szüli meg. Ezt senki nem mondja meg előre.

2023. márc. 1. 16:41
 34/85 anonim ***** válasza:
98%
Ezt te sértésnek szántad komolyan?Több eltartani egy gyereket mint amennyit érte kap.
2023. márc. 1. 17:13
 35/85 anonim ***** válasza:
100%
Meg amúgy is hülyeség amit írsz
2023. márc. 1. 17:13
 36/85 anonim ***** válasza:
97%

Csak ne rontsd el, és próbáld meg rendesen felnevelni. Elmondásod alapján ez sikerül is. Egy 15 éves kamaszfiúval senkinek sem könnyű. Nagy szerencséd, hogy lassan már nem gyerek, egyrészt neki is nagyobb hangsúlyt kap az életében a kortársak szeretete, másrészt te is egyre inkább kezelheted felnőttként. Az, hogy gyerekként nem tudtál ráhangolódni, nem jelenti azt, hogy a felnőtt kapcsolatotok ne lehetne kiegyensúlyozott. És remélhetőleg amúgy is az lesz a hosszabb. :)

Most csak próbáld meg a lehető legszebben nevelni, és jó lesz az.

2023. márc. 1. 17:16
 37/85 anonim ***** válasza:
35%
Szegény gyerek...De legalább próbálkozól rendes lenni, ez becsülendő, de attól még jó undorító lehetsz. Gondolom később majd azért lesznek elvárásaid a gyerekeddel szemben... Amúgy meg védekeztél volna vagy mentél volna abortuszra. Továbbra is szegény gyerek...
2023. márc. 1. 17:31
 38/85 anonim ***** válasza:
62%

Undorító lehet

Gondolod lesznek elvarasai

Te ilyen jósnő vagy, vagy miből olvastad ezt ki? Tenyeredbol?

2023. márc. 1. 18:14
 39/85 lizzi77 ***** válasza:
98%
Szerintem meg szereted te azt a gyereket,csak lehet,hogy nem úgy,mint ahogy gondolod,hogy szeretned kellene.Mondjuk,ha történne vele valami,pl. komoly balesetet szenvedne,mit éreznél?Próbálsz neki mindent megadni,foglalkozol vele.Lehet,hogy ez csak kötelességtudat,de azért valamennyire biztos hogy kötődsz a gyerekhez,csak lehet,hogy nem azzal a majom szeretettel,amit az ősanyák produkálnak.
2023. márc. 1. 18:51
 40/85 anonim ***** válasza:
0%
39,le írta hogy nem szereti,akkor gondolhatod hogy megkönnyebülne ha ne adj isten meghalna,szerintem még örülne is neki,kedves kérdező mért nem adtad örökbe más családnak akik szeretni tudják???de ha idegesít akkor fogod magad be viszed a gyermekvédelmisekhez és örökbe adod,így jobb életed lehet,szegény jobban járna egy nevelöszülővel mint egy olyan anyával aki utálja nem szereti,el tudom képzelni hogy bánhatsz vele
2023. márc. 1. 19:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!