Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem szeretem a gyerekem. Ez...

Nem szeretem a gyerekem. Ez már nem fog változni?

Figyelt kérdés
Most 15 éves, fiú. 24 voltam, amikor született. Csecsemő korában még elvoltam vele, aztán elkezdett idegesíteni. Kötelességből mindent megadtam, megadok neki, de nem szeretetből. A puszta jelenléte idegesít, meg sem kell, hogy szólaljon. Főleg most, hogy kamaszodik, borzalom. Biztos ő is érzi, hogy irritál, de nem tudok vele máshogy viselkedni. Ha újrakezdeném, biztos nem lenne gyerekem. Igazából az összes gyereket utálom.
2023. márc. 1. 15:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/85 A kérdező kommentje:

Flegmán beszélek vele. Ha mond valamit, akkor csak félvállról válaszolok.

Egyébként mindent megadok neki, amit csak szeretne.

2023. márc. 1. 16:24
 22/85 A kérdező kommentje:

Érdekes, de írásban például tök jól kommunikálunk. Ha például ő suliban van én pedig dolgozom. Sokkal jobban elvagyunk így, mint szemtől, szemben.

Van olyan, mikor a focis sikereiről beszél élőben, én pedig nem tudom lelkesen megdicsérni, csak egyhangúan mondom, hogy ügyes és ennyi.

2023. márc. 1. 16:27
 23/85 anonim ***** válasza:
92%

"Miért mondja sok nő azt, hogy a gyermekáldás a legszebb dolog a világon, aztán meg ilyen kérdéseket lehet olvasni és relativ gyakran?"

Az eszedbe sem, jut, hogy amelyik nö szerint áldás a gyerek, az nem ugyanaz, mint aki ilyen kérdéseket ír ki? Az utóbbiak azok, akik társadalmi nyomásra szülnek, nem azok, akik tényleg akartak egyáltalán gyereket!

24/85 anonim ***** válasza:
100%
Hmm.Hát sajnos ez megesik.Nem szeretnék arról papolni, hogy "gondold át miket beszélsz" meg stb.Próbáld lazábbra venni, ne sértsd meg nagyon mert olyan korban van, hogy megjegyzi és hülyeségeket csinálhat később.Sajnos tudom,hogy nehéz de már nincs sok idő ki kell bírni.
 25/85 A kérdező kommentje:

Igyekszem nem megsérteni. Próbálok nagyon tudatosan odafigyelni erre.

2023. márc. 1. 16:29
 26/85 anonim ***** válasza:
94%
23 az nem baj ha néha félvállról válaszolsz.Téged se érdekelhet minden.Csak néha egy kis "kamu" érdeklődést vihetsz bele ha gondolod.
2023. márc. 1. 16:29
 27/85 anonim ***** válasza:
100%
26 akkor jó.Hát ha néha így is sikerül idegesebben válaszolni azzal nem igazán lehet mit kezdeni.Sajnos néha én is csinálok ilyet ha ideges vagyok és úgy szólok valakihez, hogy később a fejemet fogom.
2023. márc. 1. 16:30
 28/85 A kérdező kommentje:

Szoktam érdeklődni a dolgai iránt. Néha-néha egész jó beszélgetések kerekednek belőle, de ez a ritkább.

2023. márc. 1. 16:32
 29/85 anonim ***** válasza:
92%
És most nézzük meg egy kicsit az ő oldaláról.Hogy érzi otthon magát?Vannak barátai?Csak úgy általánosságban
2023. márc. 1. 16:34
 30/85 A kérdező kommentje:

Szerintem jól érzi magát itthon. Vannak barátai, sokat kockul. De nem csavarog, szeret itthon lenni. Alapjában véve szerintem kiegyensúlyozott gyerek. Persze azért a határait ő is feszegeti.

2023. márc. 1. 16:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!