Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem szeretem a gyerekem. Ez...

Nem szeretem a gyerekem. Ez már nem fog változni?

Figyelt kérdés
Most 15 éves, fiú. 24 voltam, amikor született. Csecsemő korában még elvoltam vele, aztán elkezdett idegesíteni. Kötelességből mindent megadtam, megadok neki, de nem szeretetből. A puszta jelenléte idegesít, meg sem kell, hogy szólaljon. Főleg most, hogy kamaszodik, borzalom. Biztos ő is érzi, hogy irritál, de nem tudok vele máshogy viselkedni. Ha újrakezdeném, biztos nem lenne gyerekem. Igazából az összes gyereket utálom.
2023. márc. 1. 15:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/85 anonim ***** válasza:
96%
Ez van, bírd ki még 3 évig.
2023. márc. 1. 15:50
 2/85 anonim ***** válasza:
97%
Hát már így jártál!Csak sajnos ő is.De ezt te nem tudtad,mielőtt terhes lettél vele? Mármint hogy utálod a gyerekeket?
2023. márc. 1. 15:52
 3/85 A kérdező kommentje:
24 évesen nem tudtam, hogy utálom a gyerekeket. Egyébként az én kapcsolatom is nagyon rossz volt az anyámmal,talán ez lehet az oka. Soha nem kaptam tőle szeretetet. Vagy nem tudom. Régebben jártam ezzel pszichológusnál is, de nem lett jobb.
2023. márc. 1. 15:55
 4/85 anonim ***** válasza:
97%

Sajnálom a gyereket. Amúgy én fiam is 15 és rettentő idegesítő bír lenni, sok öröme az embernek nincs a kamaszfiúkban, de én pl most is nagyon szeretem és nagyon próbálom a jót megtalálni vele a mindennapokban, még ha csak pár mondat is naponta, de az kössön össze vele.

Szóval szomorú, de ezen nem fogsz szerintem tudni változtatni. Talán nem is akarsz, de lehet, rosszul érzem. Még 3 év és felnőtt...

2023. márc. 1. 15:58
 5/85 anonim ***** válasza:
73%
Miért mondja sok nő azt, hogy a gyermekáldás a legszebb dolog a világon, aztán meg ilyen kérdéseket lehet olvasni és relativ gyakran?
2023. márc. 1. 15:59
 6/85 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos hogy változik
2023. márc. 1. 16:01
 7/85 anonim válasza:
72%

Ha idegesít ezt ne nagyon tudasd felé,mert ezzel ő fog rosszul jàrni később,ha rossz a gyerekkora,az rá is ki fog hatni.

De ha már 15éves lehet sejt valamit.

Szeresd,egy gyereket,hogy nem lehet szeretni?

Vagy nem tudom,19vagyok és imádom a gyerekeket,és le is tudom őket foglalni.😊

2023. márc. 1. 16:02
 8/85 A kérdező kommentje:

Próbáltam rajta változtatni, de nem megy. :( Egyébként nem tervezett gyerek volt, mégis megtartottam és egy ideig egyedül neveltem. Igazából én soha nem is szerettem volna fiút. Már az is csalódás volt, mikor kiderült, hogy nem lány. Annyira szégyellem, hogy ilyen vagyok. :(

2023. márc. 1. 16:02
 9/85 anonim ***** válasza:
96%
Mindjárt jobb lesz, pár év, felnő, onnantól már nem gyerek.
2023. márc. 1. 16:06
 10/85 anonim ***** válasza:
34%
Szégyelheted is magad
2023. márc. 1. 16:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!