Az anyám miért félt mindentől? Miért nem látja, hogy ez beteges?
Hétköznapi dolgokról van szó, ne olyanokra gondoljatok, hogy én repülőből akarok ejtőernyővel kiugrani.
Például ne snowboardozzak, mert balesetveszélyes, ott halhatok meg a hegyen. Ne menjek autópályán, mert ott gyorsan mennek az autók és tele van elmebeteg kamionosokkal. Ne menjek egyedül futni, zenét hallgatva, mert elrabolnak (fényes nappal reggel/délelőtt, a Margit-szigeten).
Ezek példák, de mindennel kapcsolatban ilyen.
Gyerekként nem kaphattam görkorcsolyát, mert hogy majd ő elvisz engem a balesetire, hogy megnézzem, hogy törik össze magukat a fiatalok görkorival/gördeszkával. Nem csinálhattam magamnak még egy szendvicset sem, mert hogy "elvágom a kezemet a késsel, az nagyon éles". Az osztályból mindenki biciklivel, gyalog járt már, értem küldve voltak a nyugdíjas nagyszülők kocsival, akik 30-35 km/h sebességgel közlekedtek és konkrétan tovább tartott velük hazaérnem, mintha biciklivel közlekednék. De nem, nem járhattam azzal, mert két zebrán is át kellett volna menjek hazafelé és biztos nem figyelnék és valaki majd elütne.
Ráadásul annyira hiszékeny, hogy bármit hall, elhiszi.
Régen is ilyenekkel jött, hogy otthon, a szülővárosomba ne menjek be egy bizonyos ruhaboltba, mert hogy ott az öltözőknél csapóajtó van és a fiatal lányokat ott rabolják el és viszik a határon túlra, estére már nem leszek az országban. Vagy voltam Dubaiban nyaralni, akkor is azzal fárasztott, hogy neki a kolléganője mesélte, hogy már a repülőről leszállva rabolják el és drogozzák be a lányokat, volt, aki még a reptérről sem ért ki...
Most a héten azzal fárasztott, hogy ő hallotta otthon, hogy itt Pesten egy lányt úgy akartak szervkereskedők megölni, hogy randizott egy sráccal és a srác ott aludt nála, majd éjszaka a lánynak a fürdőszobáját egy műtővé alakított át, hogy elkábítsa és kivegye a szerveit. És hogy ugye én senkit nem szoktam beengedni magamhoz?! Hát mondom, olyanokat nem, akik komplett műtő berendezésével járkálnak... Hiába mondom neki, hogy ez életszerűtlen, meg ha történt is volna ilyen, annak nagyon nagy sajtó vízhangja lenne, nem innen 200 km-re mesélné Marika a munkahelyén csak. Nem, ez biztos információ, ez pont így történt (szerinte).

Hany éves vagy? Minek osztasz meg vele minden fiszem dolgot hogy te épp futni mész egyedül? Hány éves vagy, 12?
Mert nekem felnőttként ez eszembe sem jutna.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!