Hogyan tudom visszamenőleg visszaigényelni a 18 évnyi gyerektartást?
34 éves vagyok. Apám 2 és fél éves koromban Anyut és engem elhagyott és külföldre költözött. Semmi gyerektartást nem fizetett és külföldi állapolgár lévén nem lehett megfogni. Anyu nehéz anyagi körülmények között nevelt fel és a pénz jogosan járna, de nem tudjunk, hogy lehet utólag visszaigényelni az összeget? A dolog azóta sem hagy nyugodni...
Illetve apám soha nem dolgozott, Anyu tartotta el míg házasok voltak, válás után pedig az anyja tartotta el, így nem tudom, hogy lehetne tőle visszaigébnyelni a 18 évnyi gyerktartás összegét?
Köszönöm a kedves levelet:
"Heyesbítenék, mert nem jól írtad.
Anyu nem hagyta annyiban a gyerektartást, sőt ügyvédet is fogadott, de mint írtam, mivel apám külföldre ment (és ez 30 éve történt még nem volt unio és semmi, határok voltak, fináncok, egyéb, még más volt a felállás mint ma), így külföldi állapolgár lévén nem lehetett apámtól követelni a gyerektartást. Amit Anyu tudott megtette.
Az hogy miből fizette volna ki? Pont leszarom. Ha fizette volna rendesen a gyerektartást, akkor nem kellett vona egyösszegben.
De ilyet is csak egy kis undorító pöcs gyerek tud mondani, akinek halvány lila fingja nincs mi az a felelősség. Fogadok te is ott hagytad a kölyködet és szarsz a gyerektartásra. Csak az ilyen férgek hozzáállása az, hogy baszni jó de ha becsúszik a gyerek akkor tipli majd az aszzony megoldja. Te szerencsétlen marha... :D
Csak sajnálni tudom az ilyet.
Leveleidet tovább nem olvasom, dugd fel a seggedbe. :D"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!