Mennyire gáz , hogy a szüleim facebookon keresztül köszöntöttek fel?
Nem rég volt a születésnapom és egy házban lakunk de személyesen egyik se mondta, hogy : Boldog szülinapot vagy valami. Helyette írtak facen amit nem is értek mert egésznap otthon voltam velük.
Se torta se egy csoki semmi. Testvéreim egyáltalán nem és nagyon sok közeli ismerősöm se köszöntött fel.
Gondolom akkor egyébként sem lehet valami fényes otthon a hangulat, meg a nincsenek nagy családi összeborulások.
Vagy nem lehet hogy korábban te is a facen köszöntötted őket, és ez valami bosszú volt?
Nekem egy egy soros emailt írnak, már megszoktam.
Nem egy sátoros ünnep gondolom nálatok sem a szülinap.
Az én anyám is ezt csinálta. Igazi sz*r szülő volt.
Nem is tartom már vele a kapcsolatot.
A szüleid hogyan köszöntik fel egymást? És hogyan a testvéreidet? És azok egymást? Mennyi idős vagy te és mennyi ők? Ezek ismerete elengedhetetlen a helyzet értékeléséhez.
Ha a családodban amúgy sem szokás a nagy dínom-dánom a születésnapokon ÉS
veled esetleg most kicsit rosszabb a kapcsolat ÉS
ők egy kicsit valamin idegesek stb. ÉS
te már elmúltál 18 VAGY önálló kereső (azaz félig vagy egészen felnőtt vagy)
akkor már előfordulhat ilyen. Nem kellemes, és nem jó, ha ez a rendszer, de előfordulhat.
Nagyon gáz. Mert ez valójában nem is neked szól, hanem az ismerőseiteknek. Most aztán láthatja mindenki a nagy jóságot és idillt, hogy ők még a nagy nyilvánosság előtt is köszöntötték csemetéjüket.
A valóságot max csak páran sejtik, meg te tudod, aki érzi...
Hát ilyen világot élünk.
Én direkt nem is vagyok Facebookon, még nem engedek magamról fotót feltenni. De van nálunk is, ráadásul idősebb, aki minden lényegtelent kiposztol, és ha pl az aktuális kiránduásáról vagy ünnepi menüjéről nem sikerült jó fotót csinálnia, akkor kíván, hogy nem tudja felrakni Facebookra.... Érted, nem az érdekli, hogy önfeledten kiránduljon, hanem hogy csináljon megfelelő fotókat mert...
Nálatok is..., Nem az lényeg, hogy téged köszöntsenek, hanem hogy más lássa, hogy milyen figyelmesek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!