Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért gondolja anyám, hogy a...

Miért gondolja anyám, hogy a hasonló neműek iránt érdeklődöm?

Figyelt kérdés

Annyi az egész, hogy eddig volt pár fiú aki bejött, de még nem tudtam rendes kapcsolatot (azaz együtt járás) kialakítani egyikkel sem. És ha valahova megyek, nem állandóan a “felhozatalt” figyelem és pontozom.

Illetve a kedvenc együttesem énekese nő, és van róluk 1-2 poszter a szobám falán.. anyámnak meg mániája, hogy ő csak a férfi énekhangot szereti, én meg szerinte gyanúsan sok női éneket hallgatok..

18L

2023. febr. 3. 22:06
1 2
 1/11 anonim válasza:
99%
Szerintem anyukád túl sokat foglalkozik a te beállítottságoddal.
2023. febr. 3. 22:12
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
Anyukád látens leszbikus, és rád vetíti ki (projektálja) a saját, tudatalattijába lenyomott, maga számára vállalhatatlan vágyait.
2023. febr. 3. 22:14
 3/11 anonim ***** válasza:
67%
2. Épp ezt akartam írni :-D
2023. febr. 3. 22:19
 4/11 anonim ***** válasza:
81%
Ráfüggött a kormánypropagandára, ahol folyamatosan a melegekkel meg a transzokkal riogatnak, mert az egyszerű emberek megszavazzák simán a tolvajokat, ha azok megvédik őket egy képzelt veszélytől.
2023. febr. 3. 22:29
 5/11 anonim ***** válasza:
87%
Amint meg meglátja nálad az első pasit rögtön az elsz a baja elhiszed? :)
2023. febr. 3. 22:49
 6/11 anonim ***** válasza:
21%

Kérdező, veled semmi baj sincs. Én sem vagyok meleg, mert xy színésznek, előadónak a stílusa, karizmája tetszik.

Anyukád viselkedésének sok oka lehet:

- szimplán nem normális és szeret piszkálódni, kötekedni (igen, sajnos vannak anyák, akik valamiért így viselkednek a gyerekükkel)

- szimplán fél attól, hogy olyan leszel, mint a mai társadalom trendjei (nem keverném bele a fideszt, ezek erkölcsi normatívák, kinek mi szimpatikus, sok ellenzékivel találkoztam, akik nem pártolják az azonos nemű dolgokat)

- szimplán azt szeretné, hogy a lánya találjon egy hozzáillő férj jelöltet, csak ilyen rosszul kommunikálja.

2023. febr. 3. 23:22
 7/11 anonim ***** válasza:
81%
Nem mindegy neki? Szerintem ha cerka lenne ki téve a faladra, akkor abba kötne bele, az lenne a baja.
2023. febr. 4. 00:21
 8/11 anonim ***** válasza:
79%
Anyud szerintem rápörgött ezekre az lgbt dolgokra hála a hisztériakeltésnek, és most mindenhol azt látja.
2023. febr. 4. 00:46
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló nemű:D

Az milyen?

2023. febr. 4. 00:50
 10/11 anonim ***** válasza:
85%

Amúgy vicces, a meleg férfiak sokan imádják a női dívákat.

Szóval ennek végképp semmi köze az irányultsághoz.

2023. febr. 4. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!