Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők mit reagálnátok arra,...

Szülők mit reagálnátok arra, ha megtudnátok, hogy a 20 éves lányotok prostiként hirdeti magát rosszlányokon?

Figyelt kérdés
Ebben az esetben a lánynak már sikerült elkötöznie otthonról...
2023. jan. 10. 20:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%
Hat ha onnan tudja a kedves szülő mert ő is fel jár oda nem kérném számon a lányt
2023. jan. 10. 21:32
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk független attól, hogy a mit szólnátok kérdések következő része az egyáltalán nem biztos hogy onnan tudnák meg a szülők mert ők is járnak fel iylen oldalra. Pont itt faluban volt még jó 10 éve egy eset mikor a lány pesten " dolgozott ", aztán először itt a 20-on éves férfiak körében terjedt az info és végül így jutott a szülők fülébe.
2023. jan. 10. 21:35
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Meglepődnék mindegy az hogy a szomszéd mondja el vagy én találom meg ott.Nem kezdenék el vele kiabálni meg kitagadni elbeszélgetnék vele hogy miért csinálja ezt és mi vezetett ide.
2023. jan. 10. 21:37
 14/23 anonim ***** válasza:
90%
Nem érdekelne. 20 éves, külön lakik, azt csinál amit akar. A gyerekem, nem fogom ezért megszakítani vele a kapcsolatot. Egy beszélgetést lefolytatnék vele erről. Ennyi
2023. jan. 10. 21:39
 15/23 anonim ***** válasza:
87%
Elgondnokolnék azon, hogy mit rontottam el a nevelésében.
2023. jan. 10. 21:42
 16/23 anonim ***** válasza:
18%
Kitagadnám a rohadt szutykot!
2023. jan. 10. 22:05
 17/23 anonim ***** válasza:
77%

Aki azt nem érti hogy hogyan derülne ki, annak sima egyszerű példa.

Építőiparban dolgozok, beszélgetünk más szakmákkal, festővel, burkolóval stb. Már régi kapcsolat, társasházon dolgoztunk együtt, egy lakásban, megy a beszélgetés komoly dolgokról és persze a hülyeség is. Valahogy előjött a szó valami nős témáról, aztán nem tudom hogyan előjött hogy mennyi lehet mostanság egy óra. Hát hívjunk fel egyet. Rosszlányok, adott város, egyszer csak egy kis csend, baszki, ez osztálytársam volt, na ugy több sem kellett mindenki telefon egyből fel, lássuk a kínálatot, én is találtam ismerőst, általános iskolában 2 évvel járt alattam, mivel kissebb iskola volt, kvázi falusi, persze hogy ismertem.

Na így derülnek ki ezek.

2023. jan. 11. 07:10
 18/23 anonim ***** válasza:
66%

17, és az furcsa, hogy a Kati az eladó, de az nem, hogy te vagy a vevő. A Katiról had tudja az egész falu, a Géza bezzeg(!) megmondta, hogy ez a Kati, ez egy rosszlány. Ejjjaj, ez a Kati! Szegény Géza alig akarta elhinni, amikor munka közben hallotta(!)

Na, így terjednek ezek... Huncut világ! :)

2023. jan. 11. 08:17
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
"aztán nem tudom hogyan előjött hogy mennyi lehet mostanság egy óra." Sose tudjátok hogy jön fel a téma, véletlenül se mert kuncsaftok vagytok 😂 Én csak azt mondom, hogy aki ku.rvázik, ne nézze le őket...
2023. jan. 11. 09:46
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

A házi ápolás mindig jobban fizetett szakma volt mint a kórházi. Az adott húsz éves is már el tudott költözni otthonról. :)

Őszintén, én nagyon megdöbbennék, de azt nem hinném, hogy az általam adott minta és értékrend az oka. Ahogy a kuncsaftokról sem hiszem, hogy anyuka-apuka erre "nevelte" őket. Az a kis pár év amit otthon tölt a gyerek, nem fogja meghatározni a teljes életét, minden döntését. Főleg, ha otthonról elkerülve egész más hatások érik, más dolgokról hiszi azt, hogy megéri. Hány tisztességes feleség szenvedi végig az életét becsületes asszonyként, legalább ennyi "rosszlány" pedig jó helyre rosszlánykodja magát. Onnantól mondjuk általában felnéznek rá. :)

2023. jan. 11. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!