Mit gondolnál, ha lányod nem akarná elvállalni azt a helyben lévő nyári munkát, legalábbis teljes nyárra biztosan nem, amit 16 éves kora óta csinál, és szeret, hanem 250 km-vel arrébb keresne lehetőséget?
-az egyetem alatti gyakorlati helyek sokszor lutrik, vagy ha magadnak kell keresni, akkor nem baj, ha van már néhol kapcsolatod hozzá.
-unalmas már
- ki akar mozdulni, szó szerint, földrajzilag is
- 20 éves, gyakorlatag oda megy, ahová akar
Azt gondolnám, hogy egy értelmes, ambiciózus felnőtt.
Kivéve persze, ha ő maga kérdezi ezt.
Ha jól beszél angolul, akkor ki tud menni az USAban is táboroztatni. Hatalmas élmény, igaz, a, pénzt elvisz az országon belüli utaztatás, de legalább egy nyarat megéri, már csak a nyelv és az élmény miatt, hogy 3 hónapig Amerikában volt. Plusz az önéletrajzban is jól mutat.
20 éves felnőtt, biztos unja már a falusi melót 250 km meg nem a világ, ha, gebasz van haza tud menni.
20 éves a csaj, még szép, hogy nem akar megint ugyanazon a helyen melózni, hanem menne új élményeket szerezni.
20 évesen én Ausztriában dolgoztam (a nyelv ment, mosogatni mentem ki egy szállodába. A munka szr volt, de a szabadidőmben kirándultunk, meg ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!