Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek ha anyukátok...

Mit tennétek ha anyukátok arra kérne hogy válasszatok közte és apátok közt?

Figyelt kérdés

Elváltak még régebben

16/L

2022. dec. 30. 13:40
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Anyámmal élek, régen utáltam, most minden bántása ellenére megszerettem, és bármit tesz én ugyanúgy szeretem. Hiányzik az az énje aki akkor van amikor nem haragszik rám. De már szinte depressziósnak érzem magam (bár ez nincs orvos által megallapitva), gyakran jön rám a sírás...

A reszletekbe nem szeretnek jobban belemenni bocsanat mindenkitol, de a valaszokat koszonom.

2022. dec. 30. 15:13
 12/21 anonim ***** válasza:
62%
Anyád beteg. A nárcisztikus, agresszióval kevert hízelgésével magához láncolt. Borderline is lehet akár, ha ilyen hisztis természetű, és téged is megbetegít. Kötődési problémákat okoz ez a kiszámíthatatlanság, már Stockholm szindrómád van (=kötődés a bántalmazóhoz). Ha tudsz apádhoz menni, én mennék. Ha meg nem, akkor távolodj el érzelmileg anyádtól, mert ő nem támogató stabil pont, mint aminek egy szülőnek lennie kell.
2022. dec. 30. 15:20
 13/21 anonim ***** válasza:
84%
Elmentem pszichológushoz és 18 évesen különköltöztem mert mint kiderült erősen manipulálva voltam.
2022. dec. 30. 15:26
 14/21 anonim ***** válasza:
83%

Én sem választanék...és nem is lehet egy gyereket arra kötelezni hogy válasszon a szülei között...anyukád részéről ez zsarolás. Az más dolog hogy döntse el kinél akar lakni de választani köztük az megint más.

Gondolkodás nélkül apámat választanám ha anyám ilyen zsarolással állna elő .

Persze nem ismerjük a teljes sztorit ez tény és neked kell tudnod mi a jobb.

2022. dec. 30. 15:43
 15/21 anonim ***** válasza:
83%
Miért kéne választani? Enélkül nem lehet értékelhető választ adni. Miféle szituban kérné ezt?
2022. dec. 30. 16:30
 16/21 anonim ***** válasza:
81%
Manipulál. Nem tartom embernek, aki a saját gyerekét zsarolja.. undorító
2022. dec. 30. 16:50
 17/21 anonim ***** válasza:
77%
Miről beszéltek? Semmit se tudunk gyakorlatilag...
2022. dec. 30. 16:52
 18/21 anonim ***** válasza:
31%
NEM azt választanám, aki ilyen-olyan okkal zsarolni próbál.
2022. dec. 31. 08:46
 19/21 anonim ***** válasza:
31%
Egyébként egy zsarnok, manipulatív nőtől választás nélkül is menekülnék.
2022. dec. 31. 08:47
 20/21 anonim ***** válasza:
68%
Miből jött le hogy zsarolja? Szart se tudunk a szituációról. Mondjuk nem értem elvált szülőknél mi a tökömért kéne választani.
2022. dec. 31. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!