Szerintem igen, sőt a homoszexuálisok is örülnének ha heterok lennének, de hát ez nem választás kérdése.
2022. nov. 28. 11:15
2/14 anonim válasza:
Rosszul gondolod. Normális ember nem "tudat alatt" örülne, hanem teljesen normálisan elvárja ezt.
Még hogy nem döntés kérdése, aha. Egyszer már elszólta itt magát egy búza, hogy az. Mondjuk ez anélkül is nyilvánvaló.
2022. nov. 28. 11:22
3/14 anonim válasza:
Maximum csak azért, mert pontosan tudja, hogy a mai világban nem heteroként elég sok attrocitás érné a gyerekét.
Szülőként azt szertné az ember, hogy a gyereke boldog legyen. Vagy legalábbis ezt kéne akarnia 🙂 A többi a gyerek dolga, aki önálló személyiség, saját döntésekkel, saját élettel.
2022. nov. 28. 11:25
4/14 anonim válasza:
Szerintem is. Legalábbis egy anyukát se hallottam, hogy azt kívánná "Bárcsak a kis Gáborom pánszexuális lenne 😍 Egyem meg azt a husis lábát. Persze, még csak idén lesz 1 éves. Van ideje eldönteni, hogy Gáborként vagy Gabriellaként szeretne magára hivatkozni. Addig marad a gender semleges Gabi becézés.😊"
2022. nov. 28. 12:13
5/14 anonim válasza:
4as, celebeknél, amcsi an ez dívik pedig
2022. nov. 28. 13:21
6/14 anonim válasza:
Pedig egy pánszexuális Gabi nekem még akár bejövős is lenne 🤭
2022. nov. 28. 13:41
7/14 anonim válasza:
Szerintem nem minden szülö itéli el a gyerekét ha nem hetero.
2022. nov. 28. 15:24
8/14 anonim válasza:
Nem érdekelne különösebben ha a gyerekem nem hetero lenne. De lehet azért mert én sem vagyok az..
2022. nov. 28. 15:42
9/14 Majom1987 válasza:
2.választ adó.
Nem vagy tisztában a dolgokkal.
A szexuális orientáció nem választás kérdése. Te mikor döntöttél amellett, hogy heteroszexuális leszel? Mi alapján döntöttél így? Ki segített a döntésben?
Azért lettél heteroszexuális, mert ezt láttad a tv-ben?
2022. nov. 28. 16:37
10/14 Majom1987 válasza:
Minden szülő azt szeretné, ha gyermeke egészséges és boldog lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!