Mit tegyek, ha nem képes szeretni a saját anyám?
#8 kérdező, ez biztosan nem a te hibád.
Sajnos sok defektes nő van, és több dolog okozhat ilyet. Ezt azért írom, mert van a rokonságban ilyen, és sokat agyaltunk már rajta. Itt a legvalószínűbb, hogy az illető születésével valami nem stimmelt (erőszak, más apa, terhesség alatti feldolgozatlan trauma, ezek az ötleteink főleg). A te esetedben is előfordulhat ilyesmi, de hogy nem a gyerek tehet róla, az biztos.
Evvel az érintett anyáknak kellene szaksegítséghez fordulni, ami a mi családunkban sem történt meg.
#5 vagyok, már többször mondtam az apjának, hogy fogja és menjenek el (nálam élünk), de a másik gyereket is vinné, azt meg nem engedem.
Amúgy a családban mindenki iszonyatosan nehezen viseli őt, apja, testvére és a nagyszülők is, csak amíg az utóbbiaknak könnyű dolguk van azzal, hogy csak felhívnak, hogy mostmár menjek érte mert már nem bírják addig az ideje nagy részét velem tölti és így én kapom a legtöbb rosszat... Ha nem lenne a testvére már rég öngyilkos lettem volna!
#11, de még mindig nem írtál konkrétat.
"-Ha csak a féltestvéreid, akkor lehet azért, mert utálja apádat."
Ugyanaz az apánk.
"-Valamelyik becsuszott gyerek vagy"
Nem hiszem, mert középső gyerek vagyok.
'-Eltér a nemed a másik két testvéredétől"
Ez lehet, a testvéreim fiúk.
"-Nem vagy olyan típus, mint amilyet anyukád elképzelt."
:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!