Mit tudnék tenni az alábbi szituációban (többi lenn)?
*amúgy nyelvszakos vagyok, nagy nehezen megértettem velük hogy ez nem tanárszak, utána meg a legyek magán/nyelviskolás tanár, mert ők vagyonokat keresnek :D :D
Könyörgök, a világ legbizonytalanabb munkái, van-e tanítvány, fizetni fog-e, vagy elindul-e az a nyelviskolás csoport. Ráadásul az sem visszahúzódó embernek való.
“esetleg a saját álmaikat akarják megvalósítani rajtam”
Jol gondolod..
Ez ellen nem tehetsz
Ha nem kepesek elfogadni nem vagy koteles veluk lakni!
Ők csak jót akarnak neked. Azt hiszik,tudják, mi neked a jó. Ne haragudj rájuk ezért.
Esetleg annyit elmondhatsz nekik, hogy meghallgatod a tanácsukat, és kész. Nem muszáj megfogadni. Az már a te döntésed, hogy mit tanulsz és dolgozol majd.
Nekem meg azt hajtotta mindenki, de még a szomszéd is, hogy legyek óvó néni.
Utálom a gyerekeket... De mivel alacsony, lányos és alapból kedves vagyok, mindenki ennek tudott elképzelni. Ez már ilyen sajnos. Mai napig hajtja nagymamám, hogy óvónéninek kellett volna tanulnom. Mai napig nem szeretem a gyerekeket, soha nem látott mamám gyerekek társaságában (én vagyok a legfiatalabb az egész rokonságomban), semmi alapja nincs annak, hogy miért gondolja azt, hogy az nekem való szakma.
Bólogass, tereld a témát... mást nem nagyon tudsz.
Amúgy kb 5 percig elvagyok gyerekek között és nem utálom őket, utána viszont fárasztanak. (pláne ha hisztiznek).
Viszont ez nem azt jelenti hogy 30 gyereket is elviselnék egész nap
Semmit. A magad útját járod, és kész.
Engem is óvónőnek akartak, mert jaj, olyan aranyos vagyok.
Nem gáz, hogy nem vagyok el a gyerekekkel, de legyek óvónő. Köszi, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!