Poénból apám megütötte az öklével az arcomat szerintetek normális? Azt mondta, hogy csak vicceskedni akart. Nem hitte el, hogy rohadtúl fájt! Még most is fáj egy picit.
Figyelt kérdés
Pedig nem vagyok egy kényes lány, de ez kicsit durva volt már apámtól.
18/L
2022. nov. 1. 16:01
11/31 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem látszik.
2022. nov. 1. 16:23
12/31 anonim válasza:
6-os apjának annyira igaza volt, hogy a válaszoló még kb 20 év alatt sem tudta túltenni magát rajta
13/31 anonim válasza:
jav: sajnálom. Megkérdezhetem, hogy apukád hány éves? A másik. Ezt félve kérdezem meg, ne csessz le érte. Nincs esetleg valami mentális baja apukádnak? Vagy máskor is szokott így játszani? Anyukádnak és (vagy ) idősebb tesónak ha van, nem tudsz szólni?
14/31 A kérdező kommentje:
Apám 52 éves.
2022. nov. 1. 16:24
15/31 A kérdező kommentje:
Nincs mentális baja, legalábbis nem tudok róla, hogy lenne.
2022. nov. 1. 16:25
16/31 anonim válasza:
Azt hittem fiatalabb. De ez nagyon gáz basszus. :( Legalább bocsánatot kért?
17/31 A kérdező kommentje:
Nem kért bocsánatot sajnos. Nem hitte el hogy fájt.
2022. nov. 1. 16:27
18/31 anonim válasza:
Ez csak egy buta szokás, hasonló mintha "barackot" adna. Azaz a fejeden megcsavarná az öklét.
20/31 anonim válasza:
Tegyél fel képet a helyéről, mert ez így eléggé kamu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!