Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a 18 éves gyermeked ezeknek...

Ha a 18 éves gyermeked ezeknek valamelyikét fogyasztaná, melyik háborítana fel a legjobban?

Figyelt kérdés
Legyen például heti rendszeresség. A kérdés tőlem független, az emberek reakciójára és a szavazatokra vagyok kíváncsi.

#alkohol #Szülő, gyermek
2022. okt. 31. 12:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%
Voltam fiatal, igen. :) Én is ésszel csináltam, azóta már csak akkor, ha Hollandiában vagyok (évente egy-kétszer), mert ott megbízható, honnan van, milyen fajta, és mi van benne. Így idősebb fejjel már én sem vennék ismeretlen hátterű illegális dealerektől, de a kérdező azt írta a kérdésben, "jó minőségű", úgyhogy aszerint válaszoltam eredetileg.
2022. okt. 31. 14:21
 12/16 anonim ***** válasza:
10%

De mit kompenzál vele, miért van rá szüksége ??

Mert valami csak nem okés nála, ha ezekre a pótszerekre szüksége van....

2022. okt. 31. 14:22
 13/16 anonim ***** válasza:
31%
Egyiksem. Egy spangli meg pláne. Ha már heti szinten akar valamit csinálni ezerszer inkább egy cigi, mint a szesz.
2022. okt. 31. 14:34
 14/16 anonim ***** válasza:
78%
Az alkohol undorító dolgokat hoz ki az emberből a fű ezzel szemben csak ellazít és megnézet veled egy filmet, vagy jókat lehet tőle beszélgetni. Szóval ezerszer inkább a fű, mint hogy részegen fetrengjen valahol.
2022. okt. 31. 15:28
 15/16 anonim ***** válasza:
69%

Szesz tekintetében is vicces azért az emberek reakciója.

Ha hetente megiszik egy dobos sört, attól az égvilágon semmi baja nem lesz, ha minden hétvégén részegre issza magát, az már más kategória.

2022. okt. 31. 19:55
 16/16 anonim válasza:
29%
A kábítószer jobban felháborítana, de az alkohol rendszeres fogyasztását is elfogadhatatlannak tartom.
2023. jan. 21. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!