Valaki van még igy?
200 km-re lakok anyukamtol. 4 eve koltoztem el a parommal.
Mindig hivom de sosem jon fel hozzam/hozzank. Semmibe nem kerulne neki, termeszetesen a vonat jegyet oda-vissza allnam, es itt sem kellene koltekeznie.
Mindig van kifogas hogy miert nem jon. Mert nem hagyja a nagyit egyedul vagy a kutyat. Nagyim korhazban volt multkor 2 hetig, latogatasi tilalom van, mondtam jojjon el ugyis csak telefonon tud erdeklodni akkor mar mindegy hol van. 1 oranyira tole vagy 2re. Gondoltam nem lesz akkor kifogas ami miatt nem jon. Raadasul magam voltam itthon napokig, akkor.
Mindig nekem kell hazamenni, unnepekre, vagy csak ugy egy sima hetkoznapon. Mondtam nekem ez nem esik jol.
Van egy parja, neki van lanya. O most koltozott albiba
Anyukam rogton mondta hogy felkellene menni megnezni hogy hova koltozott,stb.
Es hozzam miert nem? :(
Novemberben lesz egy csaladi osszejovetel, szulinapozas. Az enyem is akkor van igy megtartjak egybe a nagynenemevel. Ugy dontottem nem jovok haza. Majd akkor talalkozunk ha o jon.
Tervezzuk az unokat. Mi van ha osszejon, mivan ha meg lesz, jol jonne a segitsege de hogy ha nem jon meglatogatni?
Ti mit tennetek?
Szerintem a kolcsonos latogatas lenne a termeszetes.
Raadasul ha hazajovok akkor sem kerdez semmit felolem, csak en hallgatom az o panaszait :(
A babatervezest is tudja, de lehet elfelejtette, nem kerdez afelol.
10-es, te gondolkozol is neha mielott velemenyt nyilvanitasz?
Vagy te anyud szoknyajat fogod meg most is?
Hugom kulfoldon el :)
Nem tudom, hogy iranyitja e. Nem gondolom
Mucika, ha valaki választ ad neked, akkor azt írod, hogy "köszönöm", nem pedig az alja, mocskos fröcsögést nyomod az undorító, személyeskedő stílusodban. Nem csoda, hogy anyád nem látogat...
"200 km-re lakok anyukamtol ... Van egy parja, neki van lanya. O most koltozott albiba Anyukam rogton mondta hogy felkellene menni megnezni hogy hova koltozott,stb. Es hozzam miert nem? :("
Mert te messze laksz, hozzá viszont csak "fel kell menni", tehát a városon belül van.
Megbeszélted az anyukáddal, hogy hogyan tovább, ha te elköltözöl 200 km-re? Úgy döntöttél erről, hogy vele is egyeztettél vagy csak a te döntésed volt? Ha az utóbbi, ne várd el tőle, hogy alkalmazkodjon.
"Tervezzuk az unokat. Mi van ha osszejon, mivan ha meg lesz, jol jonne a segitsege de hogy ha nem jon meglatogatni?"
Az ő véleményét is kikértétek a tervezéshez? Ha nem, miért vártok el tőle bármit is? Ha az ő segítsége is kell, akkor hadd legyen már valami beleszólása neki is (hogy pl. hol, mikor, mennyi ideig, miben, stb. akar, tud, hajlandó segíteni).
"Ti mit tennetek? Szerintem a kolcsonos latogatas lenne a termeszetes."
Szerintem az lett volna a természetes, ha nem 200 km-re menekülsz előle, ha szorosabban tartani szeretnéd vele a kapcsolatot.
"A babatervezest is tudja, de lehet elfelejtette, nem kerdez afelol."
Lehet, hogy csak úgy érzi, ráértek még vele - főleg, ha rá is számítotok: talán ő még nem akarja, hogy befogjátok unokázni, főleg nem úgy, hogy még több száz kilométereket is kelljen utazgatnia oda-vissza, vagy hogy nálatok kelljen aludnia rendszeresen, esetleg ott is laknia rövidebb-hosszabb ideig - ahol egy kvázi idegen férfi fogja kerülgetni, rányitni a fürdőben, akármi. Neked a párod. Neki nem.
"amiota nagyival nehezebbek a dolgok, ra is nagy teher nehezedik"
Te mikor, milyen gyakran, mennyit segítesz neki ebben? Ha már elvárod, hogy ő is segítsen majd nektek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!