Anyám miért viselkedik így?
A sztori röviden tömören: 16 éves vagyok. Apámhoz költözni nem tudok, saját magát alig képes eltartani, a válásról nem ejtenék szót inkább.
Anyám egész nyáron dolgozott mint a gép, én segítettem itthon ahogy tudtam, pakoltam takarítottam de egyszerűen semmi sem volt jó. Nyáron Facebookon talált egy online kártyajátékot ahol egy másik játékos ellen kell előbb kirakni egy paklit az idő lejárta előtt. Ebből a játékból erednek a gondok, teljesen a megszállottja lett, csinált 6(!!!) plusz profilt a már meglévő mellé plusz az enyémet is használja játékra + hogy gyűjtögesse benne a dolgokat, illetve a profilomról kommentelget a játék oldalára. Ma ezt szóvátettem és szépen megkértem hogy ha már használod a profilom kérlek ne kommentelj sehova, ne jelölj be random külföldi embereket, ennek a vége egy nagy vita lett hogy mekkora szemét vagyok hogy nem csinálhatja amit akar, erre szót szó követett és az lett a vége hogy finoman szólva b/szódtam volna meg mikor előmásztam. Szerintem mondanom sem kell hogyan esett...
Egyébként megváltoztatni sem tudom a jelszót mert jön a hiszti és levágja a szobámban a netet, csak azért hogy kiszúrjon velem.
Nyilván megértem hogy egy marhára stresszes időszak volt neki a nyár de ha én is megadom neki a tiszteletet elvárnám ezt visszafele is.
50-es évei közepén jár szóval a változókor is kilőve.
Talán a bátyámhoz tudnék költözni de Ő Németországban dolgozik, magántanulói státuszt pedig anyám nélkül nem tudok igényelni. Többi rokon pedig kilőve, kiölte velük anyám a kapcsolatot teljesen.
csinálj új profilt, amit nem mutatsz meg neki és írd meg az ismerőseidnek, hogy ott jelöljenek.
amúgy meg örülj, hogy nem valami jóképű fekete amerikai katonával ismerkedik és nem annak utalgat el milliókat. sajnos az ilyen begolyózott öreg tyúkoknál gyakori.
A változókor miért lenne kilőve egy 50-esnél? Elkezdődik a menstruáció elmaradásával és évekig tart.
(Én speciel 54 éves koromig teljesen szabályosan menstruáltam)
Ez a mai családmodell sajnos. Idegbeteg emberek, anyák, bántalmazó apák, stb. Nagyon sajnálom az embereket, a társadalmat. Téged is kérdező.
És lenne segítség, de nem tartunk ott.
Valahogy tarts ki. Jobb nem lesz, mert te nem tudod megváltoztatni a helyzetet.
Tényleg, kollégium esetleg, ahogy írták?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!