Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen egy jó apa fia kapcsolat?

Milyen egy jó apa fia kapcsolat?

Figyelt kérdés

Apukám 48, én pedig 18 vagyok.

Egy háztartásban élünk, idén töltöttem a 18-at.

A kapcsolatunk, hát nem is tudom, hogy milyen.

Igazából én kerülöm őt. Pl itthon. Ő, amikor a konyhában van, akkor én bejövök a szobába. Soha egy rossz szót nem mondott, nem bántott, még kiabálni sem kiabált rám.

Nem igazán beszélgetünk, sőt igazából semmit. Nem tudom, hogy ő nyitna-e felém, de én nem szeretnék felé nyitni.

Idén érettségiztem, annyit nem mondott nekem, hogy gratulalok, illetve

idén szereztem meg a jogosítványom, kaptam tőle egy autót. Örültem neki természetesen. Ekkor mondta nekem azt, hogy gratulalok. Szerintem egész életembe először.

Egyszerűen kerülöm. Minden hétköznap dolgozik, este jár haza.

Igazából úgy érzem, általában mintha egy ismerősöm lenne. Mindent meg ad, amit csak kérek, de igazából nem kerek tőle semmit.

Anyukámmal teljesen más a kapcsolatunk, őt imádom. Mindennap beszélgetünk, hulyeskedunk, együtt nevetünk. Ezt vele nem tudnam megcsinalni.

Van mikor ránézek és kiraz tőle a hideg. Pedig a világon nem láttam meg ilyen nyugodt embert, mint ot.

Nem szeretnek ezeken a dolgokon változtatni, mivel nem érdekel, azonban kiváncsi vagyok, hogy milyen lenne egy igazi apa-fia kapcsolat.

Semmiféle közös programunk nincs, és igazából nem is szeretnek vele semmit.

Nem tudom, hogy mennyire érthető, amit írtam, de próbáltam valamit összehozni. Köszönöm mindenkinek a választ!

2022. szept. 17. 22:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az biztos hogy a jótól ez messze van.
2022. szept. 17. 22:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi azért szoktunk beszélgetni, meg elmegyunk egyutt vezetni. Holnap lőni megyünk puskával. Program van ezer, de ha te nem nyitsz, akkor nem lesz semmi, mert gondolom apád örül ha leülhet annyi munkája van.

Enyém amugy 50 én meg 20

2022. szept. 17. 22:53
 3/6 anonim ***** válasza:
19%
Milyen autót kaptál? 😅
2022. szept. 17. 22:56
 4/6 anonim ***** válasza:
78%

Velem is ugyan ez a helyzet, volt hogy meg próbáltam már apával beszélni és hát nem úgy jöttek ki a dolgok ahogyan akartam nem érdekeltem különösebben..nem tudom miért van ez.

19L

2022. szept. 17. 23:03
 5/6 Darius- ***** válasza:
100%

Az a helyzet, hogy ez zéro. Se nem plusz, se nem minusz.

Probalj nyitni felé, ha jol reagal akar pozitiv kapcsolat is lehet.

2022. szept. 17. 23:52
 6/6 anonim ***** válasza:
75%
Hát ez tényleg zéró. Nem tudom elhinni, hogy hogy alakulhat így egy apa fia kapcsolat. Nekem apámmal rossz volt a kapcsolatom, de még az is jobb volt ennél. o.o
2022. szept. 18. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!