Hogyan reagáljunk a 4 éves kislányunk "kérésére"?
Pont úgy, ahogyan akkor reagáltatok, amikor arra kért, hogy vigyétek haza a közös dömpert a játszótérről, hadd gázoljon bele az úttesten lévő pocsojába stb.
"Nem."
"Szerintem egy testvér rengeteget ad az ember életéhez"
. Igen, sajnos, a mai napig attól szenvedek, amit az életemhez adott...
Finoman, kedvesen tudtára kell adni, hogy ez nem kívánságműsor. Egy négyévesnek nem kell részletesen elmagyarázni mindenféle indokokat...
Amúgy megjegyezném, hogy pont az 5 év korkülönbség elég rossz...
Min. tinédzserkorukig teljesen más életszakaszban tök más az életmód, érdeklődés, játék, minden....
A másfél évvel fiatalabb öcsémmel gyakorlatilag együtt csináltunk mindent. Az 5 évvel fiatalabb húgommal semmi közös nem volt. Amikor iskolába mentem, akkor volt botladozó kisgyerek, eltépte a füzetemet, elvitte a színescerkáimat, stb. stb. Később, mikor ő ment iskolába, én már felsős voltam... Aztán gimis koromban még "kis pisis"-nek számított az én érdeklődésemhez képest...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!