Kínos, ha valaki az egyetemi kolis beköltözésre szülővel megy?

Amúgy nem azért kérdezem, mert szerintem gáz, hanem anyu akarja nekem bemagyarázni, hogy kellemetlen lenne, ha jönne.
Mondjuk mindenhogy tömegközlekedni kell, mert nincs más opciónk, de attól, hogy csak egyszer kell átszálláni, arra is van fél óra, jobb lenne, ha nem egyedül szivatnám magam a táskákkal.

Nekem pont úgy alakult, hogy az első beköltözésre egyedül mentem, de az olyan kar és koli volt, ahol szétszivattak, mire bemehettél a szobádba :P, így aki szülővel ment, annak is le kellett válnia az ajtóban.
Aztán a be és kiköltözések többségében igénybe vettem a szüleim segítségét, mert kocsival sokkal egyszerűbb...
Amúgy egyáltalán nem gáz, az emberek többségét a szüleik viszik.

Mint írtam, én nem érzem gáznak. Anyu mondja azt, hogy lehetőleg nem jönne, mert szerinte nekem kellemetlen lenne ennyi idősen.
Nekem igazából jobb lenne, ha jönne, mert nem egyedül kéne itthonról elmenni busszal(mert ugye a vonat esélyes, hogy lekési a csatlakozást), aztán a város másik végéből áthelyijáratozni a vasútra, ott felszállni a vonatra, aztán amikor megérkezek akkor felszállni a villamosra. Mindezt úgy, hogy az lenne a harmadik alkalom, hogy megyek ezen az útvonalon, és akkor a beköltözés lenne az első olyan alkalom, hogy tök egyedül. Azt meg hogy eltévedjek nem kockáztatnám be, mert időpontra kell megérkezni a beköltözésre. Másrészt kicsit kellemetlen lenne egyedül eltévedni, sok cuccal. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!