Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kínos, ha valaki az egyetemi...

Kínos, ha valaki az egyetemi kolis beköltözésre szülővel megy?

Figyelt kérdés
Nem azért mert életképtelen lenne az illető, hanem mert sok a cucc. :D
2022. aug. 25. 09:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%
Hát én voltam az, aki nem tudta igénybe venni a szülői segítséget. Nagy szívás volt, két gurulós bőrönddel költöztem, azt menedzselni 3 átszállással, plusz Budapesten tömegközlekedni. Aztán a kollégiumban találkoztam volt évfolyamtársammal a gimiből, amikor a szülei megláttak, akkor rendesen lecsesztek engem, hogy miért nem szóltam nekik, befértem volna a kocsiba.
2022. aug. 25. 10:20
 12/21 A kérdező kommentje:

Amúgy nem azért kérdezem, mert szerintem gáz, hanem anyu akarja nekem bemagyarázni, hogy kellemetlen lenne, ha jönne.

Mondjuk mindenhogy tömegközlekedni kell, mert nincs más opciónk, de attól, hogy csak egyszer kell átszálláni, arra is van fél óra, jobb lenne, ha nem egyedül szivatnám magam a táskákkal.

2022. aug. 25. 13:22
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Én örültem volna ha nekem segít valaki. Autónk is volt dehát sokba kerül a benzin(ez 2007ben volt, nem most) . Nem lett volna ciki.
2022. aug. 25. 13:23
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Örülj, ha tudnak segíteni. Aki szerint ez ciki, akassza fel magát.
2022. aug. 25. 14:27
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ahogy visszagondolok, a húgomat hárman költöztettük, anyu, apu, én. Nem volt benne semmi ciki őneki sem.
2022. aug. 25. 16:35
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pont úgy alakult, hogy az első beköltözésre egyedül mentem, de az olyan kar és koli volt, ahol szétszivattak, mire bemehettél a szobádba :P, így aki szülővel ment, annak is le kellett válnia az ajtóban.

Aztán a be és kiköltözések többségében igénybe vettem a szüleim segítségét, mert kocsival sokkal egyszerűbb...

Amúgy egyáltalán nem gáz, az emberek többségét a szüleik viszik.

2022. aug. 25. 19:16
 17/21 anonim válasza:
75%
Ki segítsen? Örülj neki hogy olyan állapotban vannak fizikailag és mentálisan is, és eleve ilyen viszonyotok van hogy elmegy veled és támogatásodra vannak. Mellettem soha nem voltak ott semmiben, max csak szavakban bíztatott. Utólag vissza gondolva ez nekem hiányzott nagyon, pedig férfi vagyok. Mit kell ezen szégyelni? Én eltem külföldön, amikor a munkás szállórol sikerült albérletbe költöznöm, egy apám korú ember segített pakolni. A fenekét kinyaltam, olyan hálás voltam hogy segített rajtam. Örülj h van segítséged.
2022. aug. 27. 19:42
 18/21 anonim ***** válasza:
36%
17, pont hogy nem akarnak segiteni neki..
2022. aug. 27. 20:32
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem fogja senki figyelgetni, hogy kikkel költözöl be.
2022. aug. 28. 02:46
 20/21 A kérdező kommentje:

Mint írtam, én nem érzem gáznak. Anyu mondja azt, hogy lehetőleg nem jönne, mert szerinte nekem kellemetlen lenne ennyi idősen.

Nekem igazából jobb lenne, ha jönne, mert nem egyedül kéne itthonról elmenni busszal(mert ugye a vonat esélyes, hogy lekési a csatlakozást), aztán a város másik végéből áthelyijáratozni a vasútra, ott felszállni a vonatra, aztán amikor megérkezek akkor felszállni a villamosra. Mindezt úgy, hogy az lenne a harmadik alkalom, hogy megyek ezen az útvonalon, és akkor a beköltözés lenne az első olyan alkalom, hogy tök egyedül. Azt meg hogy eltévedjek nem kockáztatnám be, mert időpontra kell megérkezni a beköltözésre. Másrészt kicsit kellemetlen lenne egyedül eltévedni, sok cuccal. :D

2022. aug. 28. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!