Mit csináljak, ha az édesapám egész életében a munkájába ölte a szeretetét, szívét-lelkét, a családjától pedig megvolt minden törődést?
Figyelt kérdés
Mindenki felé hangoztatja hogy ad, segít, jön-megy, volt hogy 24 órázott is, néha maszek melóban is. A családja mellett pedig nyűgölődve érezte magát, neki a családdal töltött idő volt a "munkaidő", amit csak muszájból csinált. Alkoholizált is sokáig, csak valahogy mindig kimagyarázta vagy jól leplezte. Én lelkileg roncs vagyok az egész miatt a mai napig. Továbbá az apám olykor engem is meglop, kihasznál, lejárat bármikor, bárki előtt.2022. aug. 20. 14:16
1/4 anonim válasza:
Dolgozd fel ezt akár szakember segítségével.
Vele nem tudsz semmit csinálni. Lehet hogy gyerekkorában büntették őt, ha érzelmeit kimutatta vagy hasonlók, ő úgy gondolta: ezt kell tennie.
Szomorú hogy át kellett élned ilyet.
2/4 anonim válasza:
Kiskorú vagy, tehát nem költözhetsz el?
3/4 anonim válasza:
Lassan lesz párod stb, majd úgymond ott megkapod a törődést ami eddig hiányzott, nem ugyanaz persze, de ettől még törődés.
4/4 anonim válasza:
Tanulsz belőle. Az ő idejében még nem volt elfogadott, hogy ne legyen családja, és ez van, ha az ember olyasmit erőltet magára, amit nem akar. Kínlódik. Puiszchológus biztos tud segíteni, hogy miként emészd meg, és ne szenvedj emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!