Ezt miért csinálják?
Figyelt kérdés
Nos kezdjük az elejétől.A család autó mániás és fiatalon már mindenkinek van(volt) autója.Mikor be töltöttem a jelenlegi életévemet akkor már én is úgy voltam,hogy kell egy autó.Erre a szüleim ezt meggátolták mert sok roncs van a háznál amik nem működnek (működő képeset akartam és még fel ajánlottam, hogy használják majd nyugodtan)erre mondták megint, hogy biztos nem.Tesóm ennyi évesen vette meg a sajátját azt leszögezem és ő annyira már nem mániája.Szóval a lényeg,hogy mindenben segítettem, hogy igent mondjanak mint pl: Több napokat töltöttünk el betonozással kb 3 garázsnál meg a tesóm kocsiját full magamba szétkaptam de még így sem.Na és a fő lényeg most jön,hogy van az egyik úgynevezett "roncsunk" amit megakartam csináltatni de azt mondták, hogy biztos nem.Érted?Nem vehetek ,de nem is csinálhatom meg az aktuálisat.Tesóm vett is autót,de csinálhatta is nyugodtan a másik "roncsot" is.Ez miért lehet?2022. aug. 20. 11:39
1/7 anonim válasza:
Igen, mi biztonsan tudjuk ,hogy mit miért csinálnak a szüleid.... Ennyi ésszel én se engedném neked, hogy vezess.
2/7 A kérdező kommentje:
Ennyi ésszel?Szépen megfogalmazva leírtam.Elemezd és leesik joshi barátom.
2022. aug. 20. 11:44
3/7 A kérdező kommentje:
Ja azt kifelejtettem írni,hogy valakinek volt e már hasonló élménye" sajnálom.
2022. aug. 20. 11:45
4/7 anonim válasza:
Na de amikor megkérdezted miért nem mit mondtak? Családi autót vezetheted?
5/7 anonim válasza:
Eszt úgy hívják kivételezès,a tesódal gondolom hallottál már róla,csúnya betegsèg
6/7 anonim válasza:
Ha elmúltál 18, és van rá pénzed, akkor simán tudsz venni autót. Egyedül át is tudod íratni.
7/7 anonim válasza:
Szóközöket is autóval teszik be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!