Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek önzőség, ha...

Szerintetek önzőség, ha valaki nem vállal gyereket?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom hogy igen, de nem rossz értelemben.
2022. aug. 14. 10:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 anonim ***** válasza:
86%
Mindig egyre jobban viszik fel a kort. Eddig 20-on évesen vettek semmibe, ha nemet mondtál a gyerekre, már 30 évesen is... lassan a 70 éveseknek is azt fogják mondani, amíg él, lehet gyereke, úgyhogy hazug.
2022. aug. 18. 09:55
 72/81 anonim ***** válasza:
62%

"Sokkal szarabb lesz minden, de ez téged nem fog érdekelni. "

Akkor a jövő heti lottószámokat is írd már meg, te jövőbe látó okoska. Sztereotípizálsz, közben meg nem is ismersz, de te nagyeszű megmondod, hogy mi lesz velem 10 év múlva...

2022. aug. 18. 10:51
 73/81 anonim ***** válasza:
43%
Nem hazug, egyszerűen tapasztalat, de remélem rád cáfolnak és kiderül, hogy az előttem szólók , akik nem akarnak gyereket 40 pluszosok....de nem úgy tűnik. Jó lenne ha tudnánk értekezni 10 év múlva, ha nem lesz gyereked tévedtem, de őszintén szólva nagyobb tétet tennék rá, hogy lesz...vagy tervezed...
2022. aug. 18. 11:53
 74/81 anonim ***** válasza:
32%
De nem ragozom. Nem okoska vagyok,, bár köszi:-P az is vagyok, csak ragaszkodom a tényekhez.
2022. aug. 18. 11:55
 75/81 anonim ***** válasza:
100%
Mi a tény a véleményedben? Nem velem vitatkoztál, de előbb vágnék kést a hasamba, minthogy szüljek.
2022. aug. 18. 11:56
 76/81 anonim ***** válasza:
32%
oké: hány éves vagy?
2022. aug. 18. 11:57
 77/81 anonim ***** válasza:
100%
35
2022. aug. 18. 11:58
 78/81 anonim ***** válasza:
82%
Hát ha nagyobb tétet teszel rá, akkor írj privátot, tegyük hivatalossá, de ha 10 év múlva sem lesz gyerekem saját megfontolásból (nem azért, mert nem lehet), akkor fizetsz. Küldj elérhetőséget.
2022. aug. 18. 13:34
 79/81 anonim ***** válasza:
85%

Sziasztok, 54 éves nő vagyok, és gyermektelen. Tudatosan. Sosem bántuk meg a férjemmel, hogy nem vállaltunk gyereket. A családunkban sok a gyerek, nagyon sokszor alig várták a szülők, hogy elvigyük őket nyaralni, vagy csak átjöjjenek hozzánk pár napra. Nekünk ez az évi 1-2 hét a gyerekekből bőven elég volt... Boldogok vagyunk, sokat utazunk, tanulunk, képezzük magunkat, rengeteg csodás élményünk volt kettesben. Biztosított a jövőnk, sőt még a testvéreink gyerekeinek is rengeteget tudtunk/tudunk segíteni. Szerencsére a családunk sosem önzőzött le ezek miatt, elfogadták, hogy egyáltalán nem vágyunk gyerekre. Értem, és elhiszem, hogy van, aki később megbánja, de inkább azt bánja meg, hogy nem vállalt, mint azt, hogy vállalt (és sajnos rengeteg a példa az utóbbira).

További szép napot nektek!

2022. aug. 18. 14:04
 80/81 anonim ***** válasza:
100%
Pénzes fogadásban én is benne vagyok, és nagyon jó a memóriám. Vállalom közjegyző előtt is a 10 évet. Igazából életem végét is, de akkor nem tudom élvezni a pénzt, amit kapok.
2022. aug. 18. 15:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!