Anyám folyton össze akar hozni a kolleganője fiával. Mitcsináljak?
Na szóval anyám mindig felhozza hogy miért nem jövők vele össze. Nagyon idegesít. Akkor is felhozta mikor volt valakim. Mikor szakítottam a volt pasim egyből felhozta a srácot. Most hétvégére át hívta őket grillezni. Hogy beszélgesek vele meg mennyünk el valahová vele. A legjobb az egészben hogy anyám azt mondta a srácnak hogy szerelmes vagyok belé ami nem igaz(onnan tudódom mert van egy közös barátunk a sráccal és ő mondta). Mindig mondom neki hogy nem szeretném de nem érti meg.Hogy kéne anyám tudtára adnom finoman hogy ne kerítsen nekem pasit?
18/L
Én a grillezésen kereken közölném a sráccal úgy, hogy anyud is ottlegyen és hallja: figyu, Pali, nem akarlak kellemetlen helyzetbe hozni, nem szeretném, ha azt hinnéd, rád akarok hajtani, valójában anyám játssza a kerítőnőt, és ő hazudgál rólam, hogy beléd vagyok zúgva. Gondoltam, jobb, ha ezt letisztázzuk, mielőtt félreérted a helyzetet.
De ezt semmiképp sem négyszemközt, hanem nyilvánosan! Ebből talán ért anyud.
Ahogy utolsó kommentelő írja.
Te ismered őt, milyen reakciókra számíthatsz...
A finoman megvolt, az nem segít. Akkor határozottan.
Pl. elmész otthonról ha megjönnek, anyád beég, majd veszekszik, de hátha nem erőlteti. Vagy mondd azt, hogy leszbi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!