Mit tegyek meg tobbet?

Figyelt kérdés

Nevelocsaladnal a gyermekem, minden rendezodott az eletben amit kellett. Munkahely van, , lakasomban berendezett kulon gyermekszoba.talalkozoink nagyon jok es oromteljes.

Meddig kell varjak hogy ne egy talalkozonk legyen havonta

2022. júl. 27. 12:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Továbbra sincs infó, hogy mi a kiemelés háttere?
2022. júl. 28. 11:11
 12/13 A kérdező kommentje:

Kedves 5.valaszolo, se nem drog, se nem bortonbol szabadult, es nem is bantalmaztuk a gyermeket

Eleg hulye voltam hogy a kapcsolatom alatt nem jittem ra higy gyermekem apja narcisztikus, hiszen aki ilyen helyzetben van az tudja milyen. Iranyitotta a csaladot minket teljesen megalazott naponta bantott lelkileg. Sajnos mar most utolag tudom milyen is o.

Tonkrette az eletunket es ezert kerult a gyermek is nevelocsaladba, de en mar teljesen kialakitottam az eletemet, nyugodt es biztonsagos kornyezetbe tudnam fogadni gyermekemet.

2022. júl. 29. 16:09
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérjed vissza a gyermeked, kérj környezettanulmányt (alighanem maguktól is megteszik). A nevelőszülőknek pedig köszönd meg.
2022. júl. 29. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!